Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda K1085E

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kylskå;p K1085E Cylinda Upptä;ck CylindaK1085E, det lilla kylskå;petmed stor fö;rvaringspotential. Perfekt fö;r det mindre kö;ket eller som en extra kyl – alltid med dina matvaror frä;scht fö;rvarade.

Kompakt men rymligCylinda K1085E ä;r det ideala valet fö;r dig med begrä;nsat kö;ksutrymme eller behovet av en extra kyl. Trots sin hö;jd på; endast 84 cm erbjuder det ö;verraskande generö;s fö;rvaring, vilket gö;r det mö;jligt att effektivt organisera matvaror utan att kompromissa med utrymmet.

Ljus och lä;ttillgä;ngligMed LED-belysningen få;r du en klar och energieffektiv ö;verblick ö;ver kylens innehå;ll. Det gö;r det enkelt att snabbt hitta det du sö;ker utan att behö;va rotar runt.

Flexibel och anpassningsbarDen hö;gerhä;ngda dö;rren på; K1085E ä;r designad fö;r att vara omhä;ngningsbar, vilket innebä;r att du kan anpassa kylskå;pet efter ditt kö;ks planlö;sning och dina personliga preferenser. Det integrerade handtaget i dö;rren tillfö;r en elegant och slimmad design som smä;lter in perfekt i kö;ket. .

Kylskåp från andra varumärken

Whirlpool SW8 AM2Y WR 2

Kylskåp från Whirlpool

Utforska allt inom Kylskåp från Whirlpool.
Smeg kylskåp FS18EV3HX (rostfritt stål)

Kylskåp från Smeg

Visa produkter inom Kylskåp från Smeg.
Cylinda K1085E

Kylskåp från Cylinda

Missa inga bra priser på Kylskåp från Cylinda.
Bosch KSV36NWEQ

Kylskåp från Bosch

Här har vi samlat Kylskåp från Bosch.
Elvita CKF2145V

Kylskåp från Elvita

Utforska allt inom Kylskåp från Elvita.
Husqvarna QR6100U

Kylskåp från Husqvarna

Utforska allt inom Kylskåp från Husqvarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024