Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QRT7300X

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kyl/frys QRT7300X Husqvarna Upptä;ck den smartakyl/frys-kombinationenHusqvarnaQRT7300X. Ett på;litligt sä;tt att fö;rvara dina matvaror.

Intelligens i varje vrå;Husqvarna QRT7300X ä;r inte bara en kyl och frys kombi. Det ä;r din personliga hjä;lpreda i kö;ket.

Med den banbrytande Cooling 360°-teknologin ser du till att ingen mat gå;r till spillo. Kall luft fö;rdelas jä;mnt i alla hö;rn, vilket innebä;r att dina rå;varor och fä;rdiga rä;tter hå;ller sig frä;scha lä;ngre.

Skapt fö;r att passa digTrö;tt på; fack och hyllor som inte anpassar sig efter dina behov? Med CustomFlex® kan du nu organisera ditt kylskå;p precis som du vill. Flytta runt fack och hyllor med en enkel handrö;relse och maxa ditt utrymme på; dina egna villkor.

Små; detaljer som gö;r stor skillnadI Extra Chill-lå;dan kan du fö;rvara kä;nsliga rå;varor som ostar och på;lä;gg vid en nå;got lä;gre temperatur. Resultatet? Lä;ngre hå;llbarhet och frä;schö;r, så; att du kan njuta av dina favoritsmaker under en lä;ngre tid.

Anvä;ndarvä;nlighet i fokusMed funktioner som automatisk avfrostning och snabbinfrysning har Husqvarna QRT7300X allt du behö;ver fö;r att gö;ra din vardag enklare och mer bekymmersfri. .

Kyl frys-kombi från andra varumärken

Cylinda KF2160E

Kyl frys-kombi från Cylinda

Här har vi samlat Kyl frys-kombi från Cylinda.
Bosch KGN36NLEA

Kyl frys-kombi från Bosch

Se vad Bosch har inom Kyl frys-kombi.
Elvita CKF2853V

Kyl frys-kombi från Elvita

Utforska allt inom Kyl frys-kombi från Elvita.
Husqvarna QRT7300B

Kyl frys-kombi från Husqvarna

Missa inga bra priser på Kyl frys-kombi från Husqvarna.
Whirlpool W5 921C W

Kyl frys-kombi från Whirlpool

Visa produkter inom Kyl frys-kombi från Whirlpool.
Smeg Classic kyl/frys kombiskåp FA3905LX5 (Rostfritt Stål)

Kyl frys-kombi från Smeg

Se produkter inom Kyl frys-kombi från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024