Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QRT6100W

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kyl/frys QRT6100W Husqvarna Husqvarna QRT6100W ä;r enkyl & frys-kombisomkommer med en mä;ngd imponerande egenskaper, som dubbla kylsystem, modern design, MultiFlow och elektronisk touchkontroll. 6000 TwinTech® No FrostEftersom kyl- och frysdelen kyls oberoende av varandra, skapas en optimal miljö; fö;r varje del som hjä;lper till att bevara matens fä;rskhet och nä;ringsä;mnen.

Det betyder att maten hå;lls saftig i kyldelen, medan frysdelen behå;ller en idealisk temperatur fö;r att fö;rhindra att maten torkar ut eller fö;rlorar sin kvalitet.Vilket också; betyder att avfrostning av frysen inte behö;vs. Med TwinTech® No Frost-teknologin behå;ller kyl-frysen din mat 60 % saftigare jä;mfö;rt med enheter med en evaporator.Genom att ha separata kylningssystem fö;r kylen och frysen kan energieffektiviteten ö;kas.

Detta beror på; att varje enhet bara behö;ver arbeta fö;r att upprä;tthå;lla sin egen specifika temperatur, snarare ä;n att fö;rsö;ka balansera temperaturen i en kombinerad enhet. Stabila temperaturer och frä;schö;r med MultiFlowMultiFlow-tekniken i kyl/frysen bidrar till att skapa en mer kontrollerad och optimal miljö; fö;r matvarorna, vilket ö;kar livslä;ngden på; dina livsmedel och bidrar till en bä;ttre total matlagring.MultiFlow sä;kerstä;ller en konstant och jä;mn temperatur genom hela kyldelen.

Detta betyder att det inte finns nå;gra zoner dä;r maten blir fö;rstö;rd snabbare. Det bidrar till en lä;ngre hå;llbarhet och frä;schö;r fö;r alla dina kylvaror.

MultiFlow kontrollerar ä;ven luftfuktigheten så; att maten hå;lls saftig och fuktig, vilket fö;rlä;nger livslä;ngden på; t ex frukt och grö;nt. Funktionalitet och fö;rstklassig designLå;t ditt kö;k glä;nsa med den moderna och eleganta designen av Husqvarna QRT6100W.

Den hö;gklassiga, minimalistiska designen, tillsammans med plana dö;rrar och kvalitetsmaterial, kommer att gö;ra denna kyl/frys till mittpunkten i ditt kö;k. Elektronisk touchkontroll fö;r enkel och exakt hanteringElektronisk touchkontroll gö;r det mö;jligt att styra din kyl/frys med nå;gra få; knapptryck, vilket gö;r den otroligt enkel att anvä;nda, ä;ven fö;r de som inte ä;r tekniskt kunniga.Med elektronisk touchkontroll har du mö;jlighet att gö;ra exakta justeringar av temperaturen och andra instä;llningar, vilket ger dig fullstä;ndig kontroll ö;ver kyl/frysen.

Kyl frys-kombi från andra varumärken

Cylinda KF2160E

Kyl frys-kombi från Cylinda

Här har vi samlat Kyl frys-kombi från Cylinda.
Bosch KGN36NLEA

Kyl frys-kombi från Bosch

Se vad Bosch har inom Kyl frys-kombi.
Elvita CKF2853V

Kyl frys-kombi från Elvita

Utforska allt inom Kyl frys-kombi från Elvita.
Husqvarna QRT7300B

Kyl frys-kombi från Husqvarna

Missa inga bra priser på Kyl frys-kombi från Husqvarna.
Whirlpool W5 921C W

Kyl frys-kombi från Whirlpool

Visa produkter inom Kyl frys-kombi från Whirlpool.
Smeg Classic kyl/frys kombiskåp FA3905LX5 (Rostfritt Stål)

Kyl frys-kombi från Smeg

Se produkter inom Kyl frys-kombi från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024