Sidan innehåller annonslänkar

Cylinda KF2266XLFVE

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kyl/frys KF2266XLFVE Cylinda Det nä;tta vita kyl- och frysskå;pet KF2266XLFVE frå;n Cylinda ä;r den perfekta lö;sningen fö;r att hå;lla dina livsmedel frä;scha och vä;lorganiserade. Detta kyl- och frysskå;p ä;r skapat med tanke på; att passa in i alla kö;k, ä;ven de med begrä;nsade utrymmen.

Dess smidiga och kompakta design gö;r det till en idealisk lö;sning fö;r trå;nga utrymmen dä;r varje centimeter ä;r vä;rdefull. Grö;nsakslå;daHå;ll dina grö;nsaker och frukt frä;scha lä;ngre med den praktiska grö;nsakslå;dan.

Perfekt fö;r att bevara vitaminer och smak. AvfrostningFrysdelen ä;r av "Less Frost" typ vilket gö;r att den inte behö;ver frostas av ofta.

Omhä;ngningsbara dö;rrarSkå;pet har vä;nsterhä;ngda dö;rrar som enkelt kan omhä;ngas efter dina ö;nskemå;l fö;r att passa planlö;sningen. LED-belysningDen moderna LED-belysningen ger inte bara en elegant touch utan hjä;lper dig också; att hitta det du behö;ver nä;r som helst på; dygnet.

Justerbara fö;tter Med justerbara fö;tter kan du enkelt anpassa skå;pets hö;jd och nivå; fö;r att passa din kö;ksinredning. Rymlig och praktiskMed en total volym på; 256 liter (142 liter kyl och 114 liter frys) har du gott om utrymme fö;r att lagra alla dina favoritlivsmedel.

De justerbara hyllorna och grö;nsakslå;dan gö;r det enkelt att organisera och hitta det du behö;ver. Lå;ng livslä;ngd och tillfö;rlitlighetDet vita kyl- och frysskå;pet ä;r utrustat med en hö;gkvalitativ kompressor och ä;r byggt fö;r att hå;lla.

Med en ljudnivå; på; endast 40 dBa stö;r det inte din vardag. Det ä;r en på;litlig partner som ä;r redo att fö;rlä;nga livslä;ngden på; dina livsmedel. .

Kyl frys-kombi från andra varumärken

Cylinda KF2160E

Kyl frys-kombi från Cylinda

Här har vi samlat Kyl frys-kombi från Cylinda.
Bosch KGN36NLEA

Kyl frys-kombi från Bosch

Se vad Bosch har inom Kyl frys-kombi.
Elvita CKF2853V

Kyl frys-kombi från Elvita

Utforska allt inom Kyl frys-kombi från Elvita.
Husqvarna QRT7300B

Kyl frys-kombi från Husqvarna

Missa inga bra priser på Kyl frys-kombi från Husqvarna.
Whirlpool W5 921C W

Kyl frys-kombi från Whirlpool

Visa produkter inom Kyl frys-kombi från Whirlpool.
Smeg Classic kyl/frys kombiskåp FA3905LX5 (Rostfritt Stål)

Kyl frys-kombi från Smeg

Se produkter inom Kyl frys-kombi från Smeg.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024