Aida - Raw Keramisk Kvarnset med bricka 3 delar Teak

Beställ Aida - Raw Keramisk Kvarnset med bricka 3 delar Teak på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Keramisk Kvarnset med bricka 3 delar Teak inom kategorin Kryddkvarnar.

Produktinformation

Raw Keramisk Kvarnset med bricka 3 delar från Aida passar till att enkelt mala dina favoritkryddor till perfektion. Kvarnsetet består av tre delar - en kvarn för salt, en kvarn för peppar och en bricka för att hålla dem på plats.

Den keramiska mekanismen i kvarnarna är justerbar, vilket gör det möjligt att välja mellan fin- eller grovmalning av kryddorna.Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design och god kvalitet till vardagliga priser. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kryddkvarnar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Martinex - Lilla My Ströare 9 cm

Kryddkvarnar från Martinex

Här har vi samlat Kryddkvarnar från Martinex.
Upp till 50% rabatt
&klevering - Bear Salt & Peppar Svartbjörn 7,5x5,6 cm

Kryddkvarnar från &klevering

Se produkter inom Kryddkvarnar från &klevering.
Upp till 25% rabatt
Westmark - Örtkvarn

Kryddkvarnar från Westmark

Utforska allt inom Kryddkvarnar från Westmark.
Upp till 25% rabatt
Exxent - Salt- eller Pepparkvarn 25 cm Vit

Kryddkvarnar från Exxent

Visa produkter inom Kryddkvarnar från Exxent.
Upp till 41% rabatt
Zassenhaus - Augsburg Saltkvarn 18 cm Rostfri/Olivträ

Kryddkvarnar från Zassenhaus

Se vad Zassenhaus har inom Kryddkvarnar.
Upp till 40% rabatt
Aida - Raw Keramisk Kvarnset med bricka 3 delar Teak

Kryddkvarnar från Aida

Visa produkter inom Kryddkvarnar från Aida.

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 18 cm Rostfri/Svart -25%

En fantastisk pepparkvarn från Zassenhaus serie Augsburg som kommer ge dig en upplevelse av högsta kvalité under lång tid framöver. Den här kvarnen har fått en modern och tidlös design vilket gör att den passar in i alla sorters kök och hem. Dessutom är dess kvarnverk i härdad keramik otroligt hållbart.

Det keramiska malverket är inte bara nästintill omöjlig att slita ut, det är även reglerbart vilket innebär att du kan justera verket efter önskad kornstorlek utan problem. Välj mellan finmalet eller grovmalet beroende på vad som ska smaksättas. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023