Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Kryddkvarn 21,5 cm Vit

Beställ AdHoc - Kryddkvarn 21,5 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Kryddkvarn 21,5 cm Vit inom kategorin Kryddkvarnar.

Produktinformation

Kryddkvarn från AdHoc. Batteridriven keramisk kvarn med LED-ljus.

Kvarnen har en stängningsmekanism som förhindrar spill på bordet. Batterier ingår.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter.

Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet. .

Kryddkvarnar från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Georg Jensen - Bernadotte Salt- och Pepparset

Kryddkvarnar från Georg Jensen

Utforska allt inom Kryddkvarnar från Georg Jensen.
Upp till 43% rabatt
Peugeot - Paris Saltkvarn elektrisk 34 cm Svart

Kryddkvarnar från Peugeot

Utforska allt inom Kryddkvarnar från Peugeot.
Upp till 25% rabatt
Skeppshult - Pepparkvarn 18 cm Brunbok

Kryddkvarnar från Skeppshult

Utforska allt inom Kryddkvarnar från Skeppshult.
Upp till 25% rabatt
AdHoc - Wish Kryddkvarn 7,5x9,5 cm

Kryddkvarnar från AdHoc

Se produkter inom Kryddkvarnar från AdHoc.
Upp till 38% rabatt
Zassenhaus - Berlin Kvarnset Salt/Peppar 18 cm Svart/Vit

Kryddkvarnar från Zassenhaus

Missa inga bra priser på Kryddkvarnar från Zassenhaus.
Upp till 36% rabatt
Le Creuset - Le Creuset Salt- och pepparkvarn 21 cm Blank Svart

Kryddkvarnar från Le Creuset

Utforska allt inom Kryddkvarnar från Le Creuset.

Se gärna också

Cuisinart - Style Kryddkvarn Silver -13%

Den här praktiska, men framför allt snygga, kryddkvarnen ur serien Style Collection från Cuisinart är superenkel att använda. En underbar kvarn i stilren design som står fint på bordet eller köksbänken. Den har två skålar som går att fylla med olika kryddor, den ena med salt och den andra med peppar kanske. Använd den genom att vända rätt ände mot det som ska kryddas och tryck på knappen, enkelt och fritt från krångel.

Den här kryddkvarnen drivs av laddningsbara batterier och när batterinivån är låg placerar du den i den medföljande ställningen som både laddar och förvarar kvarnen. Ett fullt batteri kan användas oavbrutet i 20 minuter. De två behållarna tas enkelt bort för påfyllning och när dem är fulla lyser lampan. Det går att ställa in malningen till fin eller grov så att du kan anpassa kryddan efter önskemål. Med det medföljande måttlocket kan du enkelt måtta upp exakt mängd krydda till maten.

Kryddkvarnen är försedd med professionellt malningsverk vilket gör att den håller länge och kan användas dagligen utan problem. Produkten har 3 års garanti. En exceptionell kryddkvarn som är en fröjd att använda, fyll den med dina favoritkryddor och njut av perfekt kryddad mat.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023