Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Kryddkvarn 14 cm Akaciaträ

Beställ AdHoc - Kryddkvarn 14 cm Akaciaträ på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Kryddkvarn 14 cm Akaciaträ inom kategorin Kryddkvarnar.

Produktinformation

Kryddkvarn från AdHoc. Kan justeras från fin till grov malning.

Avtagbar vridknopp som gör det lätt att fylla på kvarnen. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kryddkvarnar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Martinex - Lilla My Ströare 9 cm

Kryddkvarnar från Martinex

Här har vi samlat Kryddkvarnar från Martinex.
Upp till 50% rabatt
&klevering - Bear Salt & Peppar Svartbjörn 7,5x5,6 cm

Kryddkvarnar från &klevering

Se produkter inom Kryddkvarnar från &klevering.
Upp till 25% rabatt
Westmark - Örtkvarn

Kryddkvarnar från Westmark

Utforska allt inom Kryddkvarnar från Westmark.
Upp till 25% rabatt
Exxent - Salt- eller Pepparkvarn 25 cm Vit

Kryddkvarnar från Exxent

Visa produkter inom Kryddkvarnar från Exxent.
Upp till 41% rabatt
Zassenhaus - Augsburg Saltkvarn 18 cm Rostfri/Olivträ

Kryddkvarnar från Zassenhaus

Se vad Zassenhaus har inom Kryddkvarnar.
Upp till 40% rabatt
Aida - Raw Keramisk Kvarnset med bricka 3 delar Teak

Kryddkvarnar från Aida

Visa produkter inom Kryddkvarnar från Aida.

Se gärna också

Cuisinart - Style Kryddkvarn Silver -1%

Den här praktiska, men framför allt snygga, kryddkvarnen ur serien Style Collection från Cuisinart är superenkel att använda. En underbar kvarn i stilren design som står fint på bordet eller köksbänken. Den har två skålar som går att fylla med olika kryddor, den ena med salt och den andra med peppar kanske. Använd den genom att vända rätt ände mot det som ska kryddas och tryck på knappen, enkelt och fritt från krångel.

Den här kryddkvarnen drivs av laddningsbara batterier och när batterinivån är låg placerar du den i den medföljande ställningen som både laddar och förvarar kvarnen. Ett fullt batteri kan användas oavbrutet i 20 minuter. De två behållarna tas enkelt bort för påfyllning och när dem är fulla lyser lampan. Det går att ställa in malningen till fin eller grov så att du kan anpassa kryddan efter önskemål. Med det medföljande måttlocket kan du enkelt måtta upp exakt mängd krydda till maten.

Kryddkvarnen är försedd med professionellt malningsverk vilket gör att den håller länge och kan användas dagligen utan problem. Produkten har 3 års garanti. En exceptionell kryddkvarn som är en fröjd att använda, fyll den med dina favoritkryddor och njut av perfekt kryddad mat.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023