Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Duospice Kryddkvarn 4,5x22 cm Rostfri/Klar

Jämför produkt AdHoc - Duospice Kryddkvarn 4,5x22 cm Rostfri/Klar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Duospice Kryddkvarn 4,5x22 cm Rostfri/Klar i kategorin Kryddkvarnar här hos oss.

Produktinformation

Duospice Kryddkvarn 4,5x22 cm från AdHoc, den större modellen av den här smarta kvarnen. Duospice Kryddkvar är en stilren och elegant kryddkvarn i rostfritt stål och med en behållare i klar akryl.

Den genomskinliga behållaren visar vad kvarnen innehåller så du kan fylla till exempel pepparkorn i den övre delen, och i den nedre delen torkad chili. Ena behållaren är avsedd för torkade kryddor och örter och den andra har en keramisk kvarn för peppar och salt.

Kryddkvarnar från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Georg Jensen - Bernadotte Salt- och Pepparset

Kryddkvarnar från Georg Jensen

Utforska allt inom Kryddkvarnar från Georg Jensen.
Upp till 43% rabatt
Peugeot - Paris Saltkvarn elektrisk 34 cm Svart

Kryddkvarnar från Peugeot

Utforska allt inom Kryddkvarnar från Peugeot.
Upp till 25% rabatt
Skeppshult - Pepparkvarn 18 cm Brunbok

Kryddkvarnar från Skeppshult

Utforska allt inom Kryddkvarnar från Skeppshult.
Upp till 25% rabatt
AdHoc - Wish Kryddkvarn 7,5x9,5 cm

Kryddkvarnar från AdHoc

Se produkter inom Kryddkvarnar från AdHoc.
Upp till 38% rabatt
Zassenhaus - Berlin Kvarnset Salt/Peppar 18 cm Svart/Vit

Kryddkvarnar från Zassenhaus

Missa inga bra priser på Kryddkvarnar från Zassenhaus.
Upp till 36% rabatt
Le Creuset - Le Creuset Salt- och pepparkvarn 21 cm Blank Svart

Kryddkvarnar från Le Creuset

Utforska allt inom Kryddkvarnar från Le Creuset.

Se gärna också

Rig-Tig - Cheffy Salt- & Pepparkvarn Chalk

Set med både salt- och pepparkvarn med en höjd på 12,5 cm vardera från danska RIG-TIGs Cheffy-serie.

Måltider utan nymald salt och peppar är knappt värda att inta, så se till att du ger dina kulinariska kreationer den smak de förtjänar med detta salt- och pepparkvarnsset från RIG-TIG. Cheffy-kvarnarna är modernt utformade med en nytänkande twist på en klassisk design med mjukt rundade toppartier och räfflade sidor som ger ett bra grepp under handmalningen. Kvarnarna urskiljs enkelt från varandra tack vare färgerna i mjuka toner som även gör - tillsammans med den eleganta designen – att de sömlöst passar in i alla sorters kök- och middagsmiljöer. Salt- och pepparkvarnarna fylls enkelt på utan spill, och de är båda tillverkade i hållbar keramik för långvarig användning under många år framåt. Kvarnarna har en diameter på 6,5 cm och en höjd på 12,5 cm.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023