Gejst - Hook Krok Valnöt 20 cm Valnöt/Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Hook Krok formgiven av Nørgaard Kechayas för Gejst garanterar en stilfull förvaring i hemmet. Med ikonisk design i valnötsträ, klassisk form och en elegant detalj i metall en denna krok den perfekta hängaren för dina jackor, väskor, handdukar eller annat.

Vacker som den är men även fin att kombinera i flertal i ett kluster. Olika material och färger finns att välja mellan. .

Se gärna också

Rig-Tig - Handy-Box Förvaringsbox 28x18 cm Ljusgrå -21%

Förvaringsboxen Handy-Box i vitt som mäter 28x18 cm från danska RIG-TIG.

Denna stora version av RIG-TIGs förvaringsbox Handy-Box låter dig smart organisera och städa upp på de ytorna i ditt hem där du känner att det behövs. Med sin moderna design i vitt och det praktiskt inbyggda handtaget gör Handy-Box det enkelt för dig att förvandla oreda till reda och bidrar på så sätt med lite mer lugn till din vardag. Placera förvaringsboxen i badrummet, i barnens rum eller varför inte i köket där den kan användas för förvaring av allt från bestick och redskap till kryddor, så att du lätt kan förflytta dem till matbordet när det behövs? Möjligheterna är många och du kan vara säker på att Handy-Box kommer att finnas där för dig när du känner att du behöver lite mer reda i ditt hem. Förvaringsboxen mäter 28x18 cm och är tillverkad i hållbar ABS-plast.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024