Gejst - Hook Krok Ek 20 cm Ek/Krom

Beställ Gejst - Hook Krok Ek 20 cm Ek/Krom på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gejst - Hook Krok Ek 20 cm Ek/Krom inom kategorin Krokar och förvaring.

Produktinformation

Hook Krok formgiven av Nørgaard Kechayas för Gejst garanterar en stilfull förvaring i hemmet. Med ikonisk design i ekträ, klassisk form och en elegant detalj i metall en denna krok den perfekta hängaren för dina jackor, väskor, handdukar eller annat.

Vacker som den är men även fin att kombinera i flertal i ett kluster. Olika material och färger finns att välja mellan. .

Se gärna också

Yamazaki - Tower Handdukshängare 16x9.5 cm Rostfri -25%

Vit handdukshängare i rostfritt stål och med en minimalistisk design som mäter 16x9,5 cm från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tower-serie.

Yamazakis minimalistiska handdukshängare är designad för att spara på utrymme och samtidigt bidra med ett lugn till ditt hushåll. Denna mindre handdukshängare för kökshanddukar kan enkelt hängas upp på både köksluckor och badrumsskåpsdörrar tack vare sin stabila krok som håller den stadigt på plats vart den än placeras. Unna dig själv enkel och praktisk tillgång till dina handdukar när du än behöver dem.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Cylinda

Se alla produkter
Oljor

Oljor från Nicolas Vahé

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Design Letters

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Boda Nova

Se alla produkter