Afroart - Prick Förvaringslådor 4-pack Svart

Beställ Afroart - Prick Förvaringslådor 4-pack Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Prick Förvaringslådor 4-pack Svart inom kategorin Krokar och förvaring.

Produktinformation

4 stycken handgjorda förvaringslådor i prickigt mönster från Afroart. De olika storlekarna gör det möjligt att organisera alla möjliga prylar och småsaker.

Lådorna blir även fina inslag till inredningen var de än placeras. Magneten i locket gör att du enkelt kan öppna och stänga lådorna.

Förvaringslådorna är tillverkad av papper gjort på busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas lokta, i Nepal. Landet är känt för att tillverka papper för hand och har en lång tradition inom hantverket.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Krokar och förvaring från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Hay - Colour Storage Ask 25,5x8,5 cm Rosa

Krokar och förvaring från Hay

Här har vi samlat Krokar och förvaring från Hay.
Upp till 50% rabatt
Normann Copenhagen - Curve Krok Ask

Krokar och förvaring från Normann Copenhagen

Missa inga bra priser på Krokar och förvaring från Normann Copenhagen.
Upp till 40% rabatt
Oyoy - Askar Runda 3-pack    Prickiga

Krokar och förvaring från Oyoy

Visa produkter inom Krokar och förvaring från Oyoy.
Upp till 50% rabatt
Gejst - Hook Krok Svart Ek 20 cm Svart ek/Krom

Krokar och förvaring från Gejst

Visa produkter inom Krokar och förvaring från Gejst.
Upp till 30% rabatt
Byon - Krok Björn 4x4,5 cm

Krokar och förvaring från Byon

Se produkter inom Krokar och förvaring från Byon.
Upp till 30% rabatt
Yamazaki - Tower Handdukshängare 16x9.5 cm Svart

Krokar och förvaring från Yamazaki

Här har vi samlat Krokar och förvaring från Yamazaki.

Se gärna också

Yamazaki - Rin Nyckelhållare med behållare 18x9,5 cm Vit

Magnetisk nyckelhållare i trä med 5 krokar som mäter 18x9,5 cm från japanska Yamazakis Rin-serie.

Håll koll på dina nyckelknippor med denna praktiskt magnetiska nyckelhållare i mörkt trä från Yamazaki. Slipp allt det jobbiga med att montera – den inbygga magnetlisten på baksidan gör att nyckelhållaren enkelt fästs på valfri metallyta och sedan stannar kvar där. Med sina fem krokar håller den enkelt alla dina nyckeluppsättningar och mer därtill, och i den inbyggda behållaren kan du lägga annat som du annars lätt skulle tappa bort, såsom mynt och annat krimskrams. Praktiskt!

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023