Afroart - Prick Förvaringslådor 4-pack Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

4 stycken handgjorda förvaringslådor i prickigt mönster från Afroart. De olika storlekarna gör det möjligt att organisera alla möjliga prylar och småsaker.

Lådorna blir även fina inslag till inredningen var de än placeras. Magneten i locket gör att du enkelt kan öppna och stänga lådorna.

Förvaringslådorna är tillverkad av papper gjort på busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas lokta, i Nepal. Landet är känt för att tillverka papper för hand och har en lång tradition inom hantverket.

Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Krokar och förvaring från andra varumärken

Upp till 52% rabatt
Rig-Tig - Handy-Box Förvaringsbox 28x18 cm Ljusgrå

Krokar och förvaring från Rig-Tig

Se vad Rig-Tig har inom Krokar och förvaring.
Upp till 50% rabatt
Gejst - Hook Krok Svart Ek 20 cm Svart ek/Krom

Krokar och förvaring från Gejst

Visa produkter inom Krokar och förvaring från Gejst.
Upp till 40% rabatt
Hay - HAY Colour Crate Lock till förvaringslåda Medium Lavendel

Krokar och förvaring från Hay

Här har vi samlat Krokar och förvaring från Hay.
Upp till 25% rabatt
Muurla - Carrier Förvaringsställ 54,5 cm Ek

Krokar och förvaring från Muurla

Utforska allt inom Krokar och förvaring från Muurla.
Upp till 30% rabatt
Yamazaki - Tosca Handdukshållare 33x6 cm Vit

Krokar och förvaring från Yamazaki

Se produkter inom Krokar och förvaring från Yamazaki.
Byon - Krok Giraff 9x6 cm

Krokar och förvaring från Byon

Utforska allt inom Krokar och förvaring från Byon.

Se gärna också

Yamazaki - Tower Handdukshängare 16x9.5 cm Svart

Vit handdukshängare i rostfritt stål och med en minimalistisk design som mäter 16x9,5 cm från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tower-serie.

Yamazakis minimalistiska handdukshängare är designad för att spara på utrymme och samtidigt bidra med ett lugn till ditt hushåll. Denna mindre handdukshängare för kökshanddukar kan enkelt hängas upp på både köksluckor och badrumsskåpsdörrar tack vare sin stabila krok som håller den stadigt på plats vart den än placeras. Unna dig själv enkel och praktisk tillgång till dina handdukar när du än behöver dem.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024