Sidan innehåller annonslänkar

Lutein Blå

Beställ Lutein Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Lutein Blå inom kategorin Kosttillskott.

Produktinformation

LuteinBlå® är ett kosttillskott för synen, med väl utvalda ingredienser som samverkar för en god ögonhälsa. Det koncentrerade innehållet av betydelsefulla ämnen för ögat gör att LuteinBlå® är den mest prisvärda produkten i sitt slag (prisjämförelsen är baserad på priset per dag).

LuteinBlå® innehåller zink och A-vitamin (i form av betakaroten) som bidrar till att bibehålla normal synförmåga. LuteinBlå® innehåller även selen, zink, C- och E-vitamin som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

På så sätt bevaras ögat ungt. Utöver detta ingår även karotenoiderna lutein och zeaxanthin.

Lutein och Zeaxanthin har kraftigt gulorange färg och anrikas i ögats gula fläck. I kosten finns Lutein och Zeaxanthin i karotenrika växter som grönkål, spenat, broccoli, ärter och majs.

De finns även i äggula. Luteinet och zeaxanthinet i LuteinBlå® kommer från en speciell art av tagetes som har högt innehåll av båda dessa karotenoider.

Både lutein och zeaxanthin är antioxidanter. LuteinBlå® innehåller också antioxidantrikt blåbärspulver.

Blåbär innehåller en rad olika antioxidanter, bland annat flavonoider och polyfenoler. Dessutom är blåbär naturligt rika på karotenoiden lutein.

samt antioxidanten antocyanin, som är det ämne som ger blåbären sin starka färg. Blåbär innehåller också många vitaminer och mineraler, bland annat kalcium, järn och C-vitamin. .

Se även andra produkter från Kosttillskott

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Förvaring

Förvaring från Hay

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från KHADI

Se alla produkter
Kyl  frys side-by-side

Kyl frys side-by-side från Samsung

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från Bitz

Se alla produkter