Sidan innehåller annonslänkar

Alpha Plus Jättenattljusolja

Beställ Alpha Plus Jättenattljusolja på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Alpha Plus Jättenattljusolja inom kategorin Kosttillskott.

Produktinformation

Jättenattljus är en vackert gulblommande växt som har uppkommit genom att två andra odlade arter i familjen har hybridiserat. Jättenattljus har visat sig ha minst ett fantastiskt användningsområde.

Oljan från denna växt är nämligen ovanligt rik på fettsyran GLA. GLA står för gammalinolensyra och detta fett tillhör omega 6-familjen.

Kroppen kan själv syntetisera denna fettsyra men för dig som önskar öka intaget så har Alpha Plus tagit fram Jättenattljusolja. Varje kapsel innehåller 500 mg jättenattljusolja.

En kapsel ger 50 mg GLA. E-vitamin bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. .

Kosttillskott från andra varumärken

Upp till 61% rabatt
Allmyn

Kosttillskott från ACRILEX

Missa inga bra priser på Kosttillskott från ACRILEX.
Upp till 53% rabatt
Nordbo Mage - Regelbunden Tarmfunktion

Kosttillskott från NORDBO

Visa produkter inom Kosttillskott från NORDBO.
Upp till 53% rabatt
MSM Pulver

Kosttillskott från HELHETSHÄLSA

Här har vi samlat Kosttillskott från HELHETSHÄLSA.
Upp till 67% rabatt
Immune Elixir

Kosttillskott från SUPERFRUIT

Utforska allt inom Kosttillskott från SUPERFRUIT.
Upp till 65% rabatt
Apiforce Bidrottningsgelé

Kosttillskott från A.VOGEL

Missa inga bra priser på Kosttillskott från A.VOGEL.
Upp till 56% rabatt
Mega B Stress

Kosttillskott från SOLARAY

Utforska allt inom Kosttillskott från SOLARAY.

Se gärna också

Svampkomplex -15%

- Bidrar till immunsystemets normala funktion samt normal psykologisk funktion - Unik blandning med cordyceps, reishi, chaga och shiitake - Adaptogen samt högt ORAC värde Vår filosofi har sedan starten varit att naturen vet bäst. Att naturen vet bäst innebär för oss att naturen har paketerat näring på ett sätt som är oslagbart. Vårt Svampkomplex passar perfekt in på den filosofin. Svampar har haft en lång tradition av användning som komplement till kosten eller i matlagning på flera olika platser i världen. Modern forskning intresserar sig mer och mer för flera av de svamparna vi har vårt svampkomplex. Cordyceps är en populär svamp och har länge använts i den traditionella kinesiska medicinen. Den kallas för larvsvamp på grund av att den lever på en viss typ av larver, och dess kinesiska namn är Dong chong xia cao. Tidigare har cordyceps varit en sällsynt svamp som bara varit för de med goda ekonomiska förutsättningar. Nu är förutsättningarna annorlunda och cordyceps odlas i större skala och svampen har blivit mycket populär. Cordyceps är en adaptogen. Adaptogener är växter med ämnen som bidrar till kroppens förmåga att anpassa sig till nya förhållanden. Cordyceps innehåller flera aktiva ämnen samt vitaminer och mineraler. Ett av de aktiva ämnena i svampen är polysackarider. Dessa polysackarider har en viktig roll för svampens egenskaper. Reishi är en svamp som har en lång tradition av användning, framför allt i Kina. Reishi, som heter Ganomderma lucidum på latin, är en stor svamp med rödbrun färg. Den växer på de flesta kontinenter. I Kina har reishi haft flera namn, bland annat Ling Zhi, vilket översätts till andlig styrka. Reishisvampen innehåller polysackarider, betaglukaner och triterpener och är rik på flera vitaminer och mineraler. Även Reishisvampen räknas till de adaptogena växterna. Chaga kallas också för sprängsticka. Precis som de andra svamparna har den varit mytomspunnen och använts traditionellt i flera kulturer. Chaga är känd som en svamp, men består av något som heter mycel. Svampen angriper träd och växer på dess stammar. Namnet chaga sägs komma från Sibirien där den har använts i många generationer. I Sibirien har svampen kallats odödlighetens svamp och ofta använts i te. Svampen har ett högt innehåll av vitaminer och mineraler. Chaga har också ett högt ORAC-värde. ORAC är ett värde som visar på olika livsmedel för dess mängd antioxidanter. Även Chaga räknas in i gruppen adaptogener. Shiitake förekommer främst i det japanska köket och är en av de mest odlade svamparna i världen. Denna svamp är rik på flera näringsämnen som mineralerna kalium, selen och zink men också på b-vitaminer. Vitamin C (syraneutral) finns med för dess många välkänt positiva egenskaper. Vitamin C bidrar till nervsystemets och immunsystemets normala funktion, normal psykologisk funktion samt till att minska trötthet och utmattning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023