Sidan innehåller annonslänkar

ALA Vegan

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Alfa liponsyra (ALA) är både fett- och vattenlösligt och finns i stort sett i alla livsmedel fast i väldigt små mängder. ALA kan tillverkas i kroppen men produktionen minskar med stigande ålder varav ett tillskott kan vara till fördel.

Great Earth´s ALA är även berikad med Biotin som bidrar till normal energiomsättning, normal omsättning av makronäringsämnen ochtill nervsystemets normala funktion. ALA 300 mg är en depåtablett som ger en gradvis utsöndring, absorbtion och kvarhållande av alfa liponsyran under en förlängd tid för ett optimalt upptag. .

Se gärna också

Svampkomplex

- Bidrar till immunsystemets normala funktion samt normal psykologisk funktion - Unik blandning med cordyceps, reishi, chaga och shiitake - Adaptogen samt högt ORAC värde Vår filosofi har sedan starten varit att naturen vet bäst. Att naturen vet bäst innebär för oss att naturen har paketerat näring på ett sätt som är oslagbart. Vårt Svampkomplex passar perfekt in på den filosofin. Svampar har haft en lång tradition av användning som komplement till kosten eller i matlagning på flera olika platser i världen. Modern forskning intresserar sig mer och mer för flera av de svamparna vi har vårt svampkomplex. Cordyceps är en populär svamp och har länge använts i den traditionella kinesiska medicinen. Den kallas för larvsvamp på grund av att den lever på en viss typ av larver, och dess kinesiska namn är Dong chong xia cao. Tidigare har cordyceps varit en sällsynt svamp som bara varit för de med goda ekonomiska förutsättningar. Nu är förutsättningarna annorlunda och cordyceps odlas i större skala och svampen har blivit mycket populär. Cordyceps är en adaptogen. Adaptogener är växter med ämnen som bidrar till kroppens förmåga att anpassa sig till nya förhållanden. Cordyceps innehåller flera aktiva ämnen samt vitaminer och mineraler. Ett av de aktiva ämnena i svampen är polysackarider. Dessa polysackarider har en viktig roll för svampens egenskaper. Reishi är en svamp som har en lång tradition av användning, framför allt i Kina. Reishi, som heter Ganomderma lucidum på latin, är en stor svamp med rödbrun färg. Den växer på de flesta kontinenter. I Kina har reishi haft flera namn, bland annat Ling Zhi, vilket översätts till andlig styrka. Reishisvampen innehåller polysackarider, betaglukaner och triterpener och är rik på flera vitaminer och mineraler. Även Reishisvampen räknas till de adaptogena växterna. Chaga kallas också för sprängsticka. Precis som de andra svamparna har den varit mytomspunnen och använts traditionellt i flera kulturer. Chaga är känd som en svamp, men består av något som heter mycel. Svampen angriper träd och växer på dess stammar. Namnet chaga sägs komma från Sibirien där den har använts i många generationer. I Sibirien har svampen kallats odödlighetens svamp och ofta använts i te. Svampen har ett högt innehåll av vitaminer och mineraler. Chaga har också ett högt ORAC-värde. ORAC är ett värde som visar på olika livsmedel för dess mängd antioxidanter. Även Chaga räknas in i gruppen adaptogener. Shiitake förekommer främst i det japanska köket och är en av de mest odlade svamparna i världen. Denna svamp är rik på flera näringsämnen som mineralerna kalium, selen och zink men också på b-vitaminer. Vitamin C (syraneutral) finns med för dess många välkänt positiva egenskaper. Vitamin C bidrar till nervsystemets och immunsystemets normala funktion, normal psykologisk funktion samt till att minska trötthet och utmattning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024