Sidan innehåller annonslänkar

Adreno Komplex

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

För att bibehålla en normal energiomsättning så behöver kroppen rätt näring och utvalda vitaminer och mineraler. Adreno Komplex har en avancerad och genomtänkt sammansättning, avsedd att ge kroppen viktiga näringsämnen i koncentrera form.

Med Adreno Komplex får du bland annat vitamin C och B6 som båda bidrar till minskad trötthet och utmatning. Detta kombineras vitamin B5 och krom.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kosttillskott från andra varumärken

Upp till 54% rabatt
Allmyn

Kosttillskott från ACRILEX

Missa inga bra priser på Kosttillskott från ACRILEX.
Upp till 44% rabatt
MSM Pulver

Kosttillskott från HELHETSHÄLSA

Här har vi samlat Kosttillskott från HELHETSHÄLSA.
Upp till 44% rabatt
Nordbo Mage - Regelbunden Tarmfunktion

Kosttillskott från NORDBO

Visa produkter inom Kosttillskott från NORDBO.
Upp till 59% rabatt
Apiforce Bidrottningsgelé

Kosttillskott från A.VOGEL

Missa inga bra priser på Kosttillskott från A.VOGEL.
Upp till 54% rabatt
Nypozin

Kosttillskott från NYPOZIN

Utforska allt inom Kosttillskott från NYPOZIN.
Upp till 38% rabatt
Tone

Kosttillskott från NEW NORDIC

Se produkter inom Kosttillskott från NEW NORDIC.

Se gärna också

Life Äppelcidervinäger

äppelcidervinäger med krom kan bidra till en kosthållning med ett lågt glykemiskt index. Krom är tillsatt på grund av att det har positiv effekt på blodsockret. äppelcidervinäger med krom ska inte ersätta en varierad kost, men kan bidra till en kosthållning som ger lågt glykemiskt index (GI). Krom har positiv effekt på blodsockret. äppelcidervinäger ger bäst resultat när det kombineras med en sund kosthållning och motion. Äppelcidervinäger är naturligt rikt på ättikssyra. Studier (5, 6) visar att äppelcidervinäger har en termogen verkan och tack vare sitt höga innehåll av ättikssyra även kan bidra till att minska mängden kroppsfett. Alla typer av kolhydrater (förutom osmältbara fibrer) spjälkas ned till fria sockermolekyler innan de tas upp i kroppen. När de når blodbanan utsöndras insulin. För att aktivera insulinet krävs tillgång till krom. äpplen, GI och Krom De flesta frukter, däribland äpple har ett förhållandevis lågt glykemiskt index (GI) (1). Det finns studier som visar att kolhydrater med lågt GI kan ge större mättnadskänsla än kolhydrater med ett högre GI, och vilket därför resulterar i minskat matintag (1,2,3). GI är ett mått för hur mycket blodsockret stiger efter intag av kolhydratrik mat. Den viktigaste funktionen krom har är knutet till kolhydratomsättningen och hormonet insulin. Trevärdigt krom ingår i en förbindelse som är nödvändig för att insulinet ska utöva sin funktion (4). Krom hjälper med andra ord kroppen att bibehålla en stabil blodsockernivå. Referenser 1. Kolset S O, Glykemisk indeks. Tidsskr Nor Lægeforen, 2003 123:3218-3221 www.tidsskriftet.no/pls/lts/PA_LT.VisSeksjon?vp_SEKS_ID=923117 2. Ludwig DS. Dietary. Dietary glycemic index and obesity. I Nutr,2000 130(2S Suppl): 280S-283S www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez. 3. Brand-Miller et al. Glycemic index and obesity. Am J Clin Nutr, 2002 76(1): 281S-285S www.ncbi.nlm.nih.gov/sites/entrez. 4. Nes M, Muller H, Pedersen J I. Ernæringslære. Gyldendal Norsk forlag AS, 5.utgave 2001, 3.opplag 2006. 5. Journal of Agricultural and Food Chemistry Article, doi: 10.1021/jf900470c 6. European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 59, pp 983-988

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024