Sidan innehåller annonslänkar

Floradix Blutsaft Kids

Beställ Floradix Blutsaft Kids på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Floradix Blutsaft Kids inom kategorin Kosttillskott vitaminer.

Produktinformation

Blutsaft Kids är ett flytande kosttillskott för barn med järn, B-vitamin och naturlig C-vitamin från acerola.Järn bidrar till en normal kognitiv utveckling hos barn.I tillväxtperioder kan barn och ungdomar utveckla ökade järnbehov. .

Se gärna också

Mivitotal Kosttillskott Hår Hud & Naglar

Mivitotal Hud, Hår & Naglar är ett kosttillskott som innehåller mineraler och vitaminer för din hud, ditt hår och dina naglar - inifrån och ut. Koppar bidrar till hårets och hudens normala pigmentering. Zink och selen bidrar till att bibehålla normala naglar. Biotin bidrar till att bibehålla ett normalt hår.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Slickepottar och spatlar

Slickepottar och spatlar från Rösle

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Gefle

Se alla produkter
porslin  bestick

porslin bestick från LIKE by Villeroy & Boch Group

Se alla produkter
Bordstabletter

Bordstabletter från Pimpernel

Se alla produkter