Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Brunch Brödkorg oval Vit

Beställ Gefu - Brunch Brödkorg oval Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Brunch Brödkorg oval Vit inom kategorin Korgar.

Produktinformation

Snygg brödkorg i oval form placerad en hållare av rostfritt stål. Perfekt till servering av baguetter, frallor och liknande.

Brödpåsen är tillverkad i tåligt bomullstyg och går att köra i tvättmaskin i 30 °C. Både praktisk och dekorativ vid alla tillfällen när bröd ska serveras. .

Se gärna också

Kähler - Hammershøi Brödkorg 29.5x20 cm Grön -25%

Hammershøi Brödkorg 29.5x20 cm är den eleganta brödkorgen i Kählers Hammershøi-serie, gjord av olivgrön, biobaserad plast med samma matta yta som den gröna termoskannan i serien.

Brödkorgen har skapats av Hans-Christian Bauer, som har designat hela Hammershøi-serien och den har även den de karakteristiska räfflorna på utsidan som resten av produkterna i Hammershøi serien har så att du kan duka enheltligt. Brödkorgen har en funktionell springa så att brödkniven alltid ligger precis bredvid bullarna eller frallorna när du dukar upp till frukost eller mellis. En medföljande vita tygservetten presenterar brödet på ett elegan toch inbjudande sätt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Snacks  godis

Snacks godis från DIG

Se alla produkter
Vin- och flasköppnare

Vin- och flasköppnare från Coravin

Se alla produkter
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Siemens

Se alla produkter
Strykjärn

Strykjärn från Tefal

Se alla produkter