Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Spice Korg/Fat 31x3 cm Natur/Svart

Jämför produkt Afroart - Spice Korg/Fat 31x3 cm Natur/Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Spice Korg/Fat 31x3 cm Natur/Svart i kategorin Korgar här hos oss.

Produktinformation

Handflätat fat från Afroart. Fatet är gjort av lokalt växande gräs och dadelpalmsblad av kvinnor i Punjab-distriktet i sydöstra Pakistan.

Ett stabilt fint fat, perfekt till bröd, frukt eller annan förvaring. Dekorativ på ditt köksbord med sitt naturliga utförande och kontrastfärgade kant på toppen.Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Korgar från andra varumärken

Upp till 31% rabatt
Eva Solo - Brödlåda med trälock Grå

Korgar från Eva Solo

Utforska allt inom Korgar från Eva Solo.
Serax - Antonino Trådkorg 31 cm Vit

Korgar från Serax

Här har vi samlat Korgar från Serax.
Upp till 25% rabatt
House Doctor - Rata Korg 3 delar

Korgar från House Doctor

Här har vi samlat Korgar från House Doctor.
Upp till 25% rabatt
Modern House - Lundi Brödbox 35x22x13 cm Sand/Bambu

Korgar från Modern House

Utforska allt inom Korgar från Modern House.
Upp till 25% rabatt
Blomus - Delara Brödkorg Oval 32x14 cm Taupe

Korgar från Blomus

Här har vi samlat Korgar från Blomus.
Upp till 25% rabatt
Hay - Korg 57,5x37,5 cm Nougat

Korgar från Hay

Se produkter inom Korgar från Hay.

Se gärna också

Rig-Tig - Knit-It Brödkorg 15x30 cm Grå

Brödkorg i 100% stickad bomull som mäter 15x30 cm från danska RIG-TIGS Knit-It-kollektion.

Den vackra och högfunktionella brödkorgen Knit-It från danska RIG-TIG har omsorgsfullt designats och tillverkats med en underbart minimalistisk design för kompakta boenden som kräver kvadratsmarta lösningar. Brödkorgen är tillverkad i 100% OEKO-TEX-bomull, ett material som både är helt fritt från skadliga ämnen och som gör att brödkorgen enkelt går att vikas ihop när den ej används för att spara på utrymme. En elegant blandning av design och funktionalitet helt enkelt. Brödkorgen mäter 15x30 cm och levereras förtvättad.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023