Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Palm Korg/Kruka 3 delar

Beställ Afroart - Palm Korg/Kruka 3 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Palm Korg/Kruka 3 delar inom kategorin Korgar.

Produktinformation

Tre stycken handflätade korgar från Afroart. Korgarna är gjorda av lokalt växande palmblad och tillverkade av kvinnor på landsbygden i Bangladesh.

Dekorativ trio med runda former som lämpar sig fint som ytterkrukor (glöm inte vattentät innerkruka) eller annan förvaring. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Korgar från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Broste Copenhagen - Lauge Korg Rund Stor 31x31x23 cm

Korgar från Broste Copenhagen

Missa inga bra priser på Korgar från Broste Copenhagen.
Upp till 50% rabatt
Ferm Living - Wire Lock 40 cm Oljad Ek

Korgar från Ferm Living

Missa inga bra priser på Korgar från Ferm Living.
Upp till 70% rabatt
House Doctor - Tunna Papperskorg med pedal 52x26 Rostfri

Korgar från House Doctor

Se vad House Doctor har inom Korgar.
Upp till 50% rabatt
Holmen - Lucan Korg 40x45 cm metall

Korgar från Holmen

Här har vi samlat Korgar från Holmen.
Upp till 30% rabatt
Oyoy - Papperskorg Gomi 27x36 Svartrandig

Korgar från Oyoy

Utforska allt inom Korgar från Oyoy.
Upp till 25% rabatt
Eva Solo - Brödlåda med trälock Beige

Korgar från Eva Solo

Se vad Eva Solo har inom Korgar.

Se gärna också

Blomus - Frisco Lounge Tvättkorg Svart

Samla din smutstvätt i snygga tvättkorgen Frisco Lounge från Blomus. Bekväm uppsamlingspunkt: Smal, men ändå rymlig, korgen är tillräckligt smal för att passa in i ett hörn eller annat litet utrymme. Med sin kapacitet på 65 liter hjälper det dig snabbt att få undan tvätten. Denna ovala tvättkorg står stadigt, oavsett hur mycket du fyller den och är lätt att bära.

Handtagen är gjorda av aluminium och är pulverlackerade i en färg som matchar det yttre materialet på korgen. Yttertyget är mycket tåligt med ett melerat utseende där eventuella fläckar inte syns, passar perfekt in i ditt vardagsrum eller sovrum.

Tvättkorgen är tillverkad av högkvalitativ polyester. Materialet är extremt stabilt, robust och slitstarkt. Den syntetiska fibern är lätt att rengöra och slitstark.

Korgens två sidor viks över varandra och gömmer undan din smutsiga tvätt och är enkel att öppna. Finns i ett urval av färgvarianter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023