Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Palm Korg 24,5x8 cm Natur

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Handflätad korg från Afroart, tillverkad i Bangladesh. Korgen är gjord av lokalt växande palmblad och tillverkad av kvinnor på landsbygden.

En stabil fin korg, perfekt till frukostfrallorna och dekorativ på ditt köksbord. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Korgar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Serax - Antonino Trådkorg 31 cm Vit

Korgar från Serax

Se vad Serax har inom Korgar.
Upp till 40% rabatt
Afroart - Palm Korg/Kruka 3 delar

Korgar från Afroart

Visa produkter inom Korgar från Afroart.
Upp till 40% rabatt
House Doctor - Rata Korg 3 delar

Korgar från House Doctor

Utforska allt inom Korgar från House Doctor.
Upp till 30% rabatt
Stelton - Brödpåse Vit/Sand

Korgar från Stelton

Visa produkter inom Korgar från Stelton.
Upp till 25% rabatt
Muurla - Mumin Förvaringskorg In the Wild Medium

Korgar från Muurla

Se vad Muurla har inom Korgar.
Upp till 23% rabatt
Rig-Tig - Knit-It Brödkorg 15x30 cm Grå

Korgar från Rig-Tig

Visa produkter inom Korgar från Rig-Tig.

Se gärna också

Pebbly - Brödpåse / Brödkorg Brun

Praktisk brödpåse / korg från franska Pebbly. Tillverkad av ekologisk bomull, som har en hög densitet för att förhindra att smulor och damm passerar genom påsen. Servera brödet vid bordet och förvara det sedan helt enkelt genom att stänga det med snörningen! Påsen kan tvättas i tvättmaskinen. Denna ekologiska bomullspåse hjälper till att begränsa avfall som orsakas av onödiga förpackningar, eftersom du kan ta den med dig till snabbköpet eller bageriet varje gång. Brödpåsen/korgen har en krämfärgad insida och en chokladfärgad utsida.

Pebbly skapades 2015 och är ett franskt varumärke som erbjuder estetiska, funktionella och hållbara produkter. Pebbly har valt att fokusera på naturliga och hållbara material genom att välja glas, bambu, trä, metall och ekologisk bomull. Dessa miljövänliga material är noggrant utvalda för sina funktionella, hållbara och miljövänliga egenskaper. De vill minska mängden förpackningar som används till våra produkter främst genom att eliminera plast i största möjliga mån. Pebbly deltar i övergången till en mer miljövänlig konsumtion genom att uppmuntra inköp av livsmedel i lösvikt och genom att tillhandahålla lagringslösningar i återanvändbara behållare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024