Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Palm Korg 24,5x8 cm Natur

Beställ Afroart - Palm Korg 24,5x8 cm Natur på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Palm Korg 24,5x8 cm Natur inom kategorin Korgar.

Produktinformation

Handflätad korg från Afroart, tillverkad i Bangladesh. Korgen är gjord av lokalt växande palmblad och tillverkad av kvinnor på landsbygden.

En stabil fin korg, perfekt till frukostfrallorna och dekorativ på ditt köksbord. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Korgar från andra varumärken

Upp till 31% rabatt
Eva Solo - Brödlåda med trälock Grå

Korgar från Eva Solo

Utforska allt inom Korgar från Eva Solo.
Serax - Antonino Trådkorg 31 cm Vit

Korgar från Serax

Här har vi samlat Korgar från Serax.
Upp till 25% rabatt
House Doctor - Rata Korg 3 delar

Korgar från House Doctor

Här har vi samlat Korgar från House Doctor.
Upp till 25% rabatt
Modern House - Lundi Brödbox 35x22x13 cm Sand/Bambu

Korgar från Modern House

Utforska allt inom Korgar från Modern House.
Upp till 25% rabatt
Blomus - Delara Brödkorg Oval 32x14 cm Taupe

Korgar från Blomus

Här har vi samlat Korgar från Blomus.
Upp till 25% rabatt
Hay - Korg 57,5x37,5 cm Nougat

Korgar från Hay

Se produkter inom Korgar från Hay.

Se gärna också

Broste Copenhagen - Safi Korg Rotting 2-pack

Snyggt set om två korgar i rotting, från Broste Copenhagen. Korgsetet Safi består av två korgar i olika storlekar, som kan placeras tillsammans eller isär. Rotting är ett material som är lätt att älska, det är hållbart, har en fin varm ton, och ger en naturlig och vacker känsla till rummet de placeras i. I kombination med en stram inredning ger de liv åt hemmet, och tillsammans med andra naturmaterial smälter de in. De har en fyrkantig botten, men en rund form, vilket bidrar till den unika känslan.

Fyll dem med härliga plädar, ha som tvättkorg, handuksförvaring, eller som ytterkruka till den stora växten. De stabila handtagen gör korgarna flexibla och flyttbara.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023