Anders Petter - Cervera x Mumin 2023 Glöggmugg 18 cl 4-pack Klar/Guld

Jämför produkt Anders Petter - Cervera x Mumin 2023 Glöggmugg 18 cl 4-pack Klar/Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Cervera x Mumin 2023 Glöggmugg 18 cl 4-pack Klar/Guld i kategorin Koppar och muggar här hos oss.

Produktinformation

Cervera x Mumin 2023 Glöggmugg 18 cl 4-pack Guld - en efterlängtad favorit är nu i Gold Edition.Glasmuggarna har fyra olika motiv- Sniff, Stinky, Snusmumriken på var sin mugg. Muggarna är tillverkat i tåligt borosilikatglas och har ett handtag att hålla i så man inte bränner händerna på den varma drycken.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Vintage - Glöggset Nils-Johan

Glöggkastrull med 6 st glöggmuggar från Nils-Johan.

Bruksslitage

Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023