Aarke - Aarke PET-flaska 800 ml 2-pack

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

PET-flaska 800 ml 2-pack från Aarke med skruvkork i polerat stål. Designad med rena, oavbrutna linjer, är Aarke PET-flaskan byggd för att passa perfekt för båda två av Aarkes kolsyremaskiner.Flaskan är av den större modellen och rymmer 800 ml.Levereras i 2-pack .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kolsyremaskiner från andra varumärken

Sodastream -

Kolsyremaskiner från Sodastream

Se vad Sodastream har inom Kolsyremaskiner.
Upp till 31% rabatt
MySoda - Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L Pink

Kolsyremaskiner från MySoda

Missa inga bra priser på Kolsyremaskiner från MySoda.
Upp till 25% rabatt
Bubliq - Kolsyremaskin Koppar

Kolsyremaskiner från Bubliq

Se produkter inom Kolsyremaskiner från Bubliq.
Aarke - Aarke PET-flaska 450 ml

Kolsyremaskiner från Aarke

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från Aarke.
Upp till 19% rabatt
iSi - Classic Sodamaker

Kolsyremaskiner från iSi

Utforska allt inom Kolsyremaskiner från iSi.
Stelton - Brus Kolsyremaskin 42 cm Steel

Kolsyremaskiner från Stelton

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från Stelton.

Se gärna också

SodaStream ART Svart

<h2>Kolsyremaskin ART Svart Sodastream</h2> <p>Upplev retrostilen och enkelheten med <a href="https://www.elon.se/koksapparater/kolsyremaskiner">kolsyremaskinen</a> <a href="https://www.elon.se/varumarken/sodastream">Sodastream</a> ART Svart. Med ett smidigt handtag och smarta funktioner kan du anpassa kolsyreniv&aring;n i dina drycker utan behov av el. Skapa fr&auml;scht bubbelvatten p&aring; ett &ouml;gonblick och njut av h&aring;llbarhet och bekv&auml;mlighet.</p> <p><strong>Retrodesign med moderna funktioner</strong><br />Sodastream ART kombinerar en stilren retrodesign med innovativa funktioner. Den snygga kolsyremaskinen blir en stilig inredningsdetalj i ditt k&ouml;k samtidigt som den ger dig m&ouml;jligheten att skapa ditt eget bubbelvatten p&aring; ett enkelt s&auml;tt.</p> <p><strong>Anpassa kolsyreniv&aring;n efter din smak<br /></strong>Med det smidiga handtaget p&aring; Sodastream ART kan du enkelt kontrollera kolsyreniv&aring;n i dina drycker. Justera kolsyrem&auml;ngden precis efter dina preferenser och skapa kolsyrade drycker som passar perfekt till varje tillf&auml;lle.</p> <p><strong>Enkel och bekv&auml;m anv&auml;ndning<br /></strong>Sodastream ART levereras med en diskmaskinss&auml;ker flaska som &auml;r l&auml;tt att underh&aring;lla. Den UV-skyddade flaskan h&aring;ller dryckerna fr&auml;scha och ger dig en h&aring;llbar l&ouml;sning f&ouml;r att minska anv&auml;ndningen av eng&aring;ngsplastflaskor. Dessutom &auml;r maskinen utrustad med smarta funktioner som f&ouml;renklar tills&auml;ttningen av kolsyra, vilket g&ouml;r det enkelt och bekv&auml;mt att anv&auml;nda den varje dag.</p> <p><strong>Snabb och enkel cylinderis&auml;ttning<br /></strong>Tack vare den patentans&ouml;kta tekniken Quick Connect beh&ouml;ver du inte l&auml;ngre skruva f&ouml;r att s&auml;tta i cylindern i maskinen. Med en enkel sn&auml;ppfunktion kan du smidigt byta ut cylindern och forts&auml;tta skapa ditt bubbelvatten utan on&ouml;digt kr&aring;ngel.</p> <p><strong>H&aring;llbar och milj&ouml;v&auml;nlig<br /></strong>Genom att anv&auml;nda Sodastream ART kan du bidra till att minska anv&auml;ndningen av eng&aring;ngsplastflaskor. Genom att skapa ditt eget bubbelvatten hemma kan du njuta av fr&auml;schhet samtidigt som du minskar plastavfallet. Det &auml;r en h&aring;llbar och milj&ouml;v&auml;nlig l&ouml;sning f&ouml;r dig och din familj.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024