Aarke - Aarke PET-flaska 450 ml Polerat stål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

PTE-flaska från Aarke, detta är den ursprungliga, tidlösa Aarke-flaskan i mindre format. Den lilla PET-flaskan är skräddarsydd för en person.Rymmer 450 ml .

Kolsyremaskiner från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Bubliq - Kolsyremaskin Koppar

Kolsyremaskiner från Bubliq

Se produkter inom Kolsyremaskiner från Bubliq.
Upp till 17% rabatt
MySoda - Ruby Kolsyremaskin Black

Kolsyremaskiner från MySoda

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från MySoda.
Sodastream - Ensō Kolsyremaskin utan cylinder Stål

Kolsyremaskiner från Sodastream

Se produkter inom Kolsyremaskiner från Sodastream.
Stelton - Brus Kolsyremaskin 42 cm Black Metallic

Kolsyremaskiner från Stelton

Se produkter inom Kolsyremaskiner från Stelton.
Aarke - Aarke Carbonator 3 III INT Bundle C3 Kolsyremaskin Polerad Stål med PET-flaska

Kolsyremaskiner från Aarke

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från Aarke.

Se gärna också

Stelton - Brus Kolsyremaskin Borstad Mässing

Brus Kolsyremaskin 42 cm är formgiven av Søren Refsgaard för SteltonDen eleganta designen på kolsyremaskinen är skapad av danske Søren Refsgaard, känd för sin rena och funktionella design där allt överflödigt har skalats bort och Brus är inget undantag. Designen bygger på de cylindriska former som är klassiska för Steltons design och syns främst i den otroligt slimmade behållaren till kolsyrepatronen. Brus har så snygg design att du gärna låter den stå framme även när du inte använder den.Du fyller helt enklet upp flaskan till markeringen med härligt friskt kranvatten, vrider kolsyreknappen medurs för att justera mängden kolsyra och vrider tillbaka kolsyreknappen för att lossa flaskan från maskinen. Du kan med fördel förvara ditt kolsyrade vatten i kylen för att alltid ha tillgång till uppfriskande, kolsyrat vatten. Med kolsyremaskinen följer en Brusflaska som även säljs separat om du skulle önska att ha fler. Flaskan är gjord av PET-plast och med lock och botten i rostfritt stål som ger ett elegant utseende. Inga andra flaskor får användas till Brus kolsyremaskin än den tillhörande Brus flaskan.Vi i Sverige har ett av de bästa och godaste kranvattnen i världen och genom att använda Brus kolsyremaskin för att göra ditt eget mineralvatten eller läsk skonar du miljön från stora mängder skadlig plast och onödiga transporter av vatten.- Minimalistisk design, ultratunn cylinder och stabil liten fot som inte tar plats på köksbbänken– Skyddar miljön från plastflaskor och burkar, samt transport och sopsortering.- Hög, väl beprövad kvalitet.- Kompatibel med kolsyrade patroner från alla större tillverkare.- Användarvänlig vridknapp med manuell tryckkompensering som gör det enkelt att dosera mängden kolsyra och justera "hårdheten" på bubblorna efter din egen smak.- Exakt munstycke som kanaliserar CO2 ut i flaskan i en kontrollerad stråle, så att koldioxiden effektivt absorberas i vattnet.- Säkerhetsventil. Om du fortsätter att fylla på, läcker överskott av CO2 genom ventilhålet.- iskret färgsättning som passar i både ljusa och mörka kök.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024