Sidan innehåller annonslänkar

Alpha Plus Collagen + Hyaluronsyra

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kollagen återfinns överallt i kroppens vävnader och i olika former. Kollagen är ett strukturprotein som ger vävnader stadga och form.

Det är även kollagen som bygger upp brosk i våra leder. Vitamin C bidrar till normalt underhåll av kollagen samt till normal bildning och underhåll av brosk. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kollagen från andra varumärken

Upp till 45% rabatt
Kollagen Beauty

Kollagen från PURENESS

Här har vi samlat Kollagen från PURENESS.
Skin Care Collagen Filler

Kollagen från NEW NORDIC

Visa produkter inom Kollagen från NEW NORDIC.
Upp till 15% rabatt
Vild Nord Collagen C+

Kollagen från VILD NORD

Här har vi samlat Kollagen från VILD NORD.
Skin Complete

Kollagen från A+

Visa produkter inom Kollagen från A+.
Marine Collagen

Kollagen från KLEEN

Här har vi samlat Kollagen från KLEEN.
Nordbo Kollagen

Kollagen från NORDBO

Se vad NORDBO har inom Kollagen.

Se gärna också

Marine Collagen

Kleen Marine Collagen pulver är ett hydrolyserat fiskkollagenpulver tillverkat av Peptan® . Peptan® är kollagenprotein i form av peptider - väldigt små beståndsdelar av kollagen som gör det biotillgängligt och lätt för kroppen att använda. Kollagen är det vanligast förekommande proteinet i kroppen. Det förekommer främst i stödjevävnader så som i skelett, muskler, brosk och all typ av bindväv. Hud, hår, naglar, senor, ligament och blodkärl är exempel på bindväv som får sin struktur och stadga från kollagen. Fisken som kollagenet produceras från kommer från Atlanten. Pulvrets lättlöslighet och neutrala smak gör det perfekt att blanda i mat och dryck. Om kollagen Kollagen är det vanligast förekommande proteinet i kroppen och utgör cirka 30%av kroppens protein. Det är ett så kallat strukturprotein som främst förekommer i stödjevävnader så som i skelett, muskler, brosk och all typ av bindväv. Hud, hår, naglar, senor, ligament och blodkärl är exempel på bindväv som får sin struktur och stadga från kollagen. Hittills har man identifierat 28 olika former av kollagen i kroppen. Typ 1-3 är dock de vanligaste, 90% av kroppens kollagen utgörs av kollagen typ 1. Kollagen typ 2 är dock det mest dominerande i kroppens leder.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024