Fellow - Tally Pro Precision Köksvåg Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tally Pro Precision Köksvåg från Fellow är en mycket exakt och smart våg som tar dina mätningar till nästa nivå. Välj mellan gram, ounces, pounds, milliliter och mät med en precision på 0.1 g upp till 2,500 g.

Läs av resultatet på den upplysta OLED skärmen.Brew Assist för perfekt pour-over bryggning Välj mängd kaffe i förhållande till vatten och låt Brew Assist guida dig till den perfekta vikten. Timer för erfarna bryggentusiaster Vågen visar timer och vikt i gram bredvid varandra så du kan brygga en perfekt pour-over med minimala distraktioner.Tally blir snabbt din bästa vän för för pour-over bryggning tack vare dess unika funktioner och exakta mätningar.

Fellow designar smidiga och väl genomtänkta produkter så att du ska kunna njuta av en cafévärdig kaffeupplevelse hemma. Med fokus på smak, design och funktionalitet har de tagit fram allt från smarta bryggare, vågar, vattenkokare och behållare för den ultimata kaffe upplevelsen i ditt eget hem.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024