Gefu - Kökshandduk 30x30 cm Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kökshandduk från Gefu är den perfekta kökshandduken för dig som eftersträvar en stilren och modern look. Den svarta färgen gör den lätt att kombinera med andra köksdetaljer och gör att den passar in i alla moderna kök. .

Se gärna också

Happy Sink - Happy Disktrasa 3-pack Papu sausage Röd

Happy Disktrasa 3-pack från Happy Sinks, formgivna i samrbete med Papu Design.

Happy Diskstrasa är mycket absorberande och kan absorbera upp till hela 16 gånger sin vikt i vätska! Det gör den perfekt att torka upp spill, rengöra köksbänkar och ta itu med tuffa städuppgifter med. Disktrasan kommer i ett behändigt 3-pack och kan rengöras och återanvändas om och om igen. Du rengör den enkelt genom att köra den på översta hyllan i diskmaskinen eller 3 minuter i mikrovågsugn. Du kan även streilisera den i kokande vatten eller helt enkelt i tvättmaskin och torktumlare.
Dessa svenska disktrasor är mångsidiga och miljövänliga, utformade för att revolutionera din köksrengöringsrutin - alltså göra den både mer effektiv och trevlig!

- Fri från plast, 100% biologiskt nedbrytbar
- Absorberar upp till 16 gånger sin vikt
- Lufttorkar snabbt
- Klarar blekning
- Maskintvättbar

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024