Gefu - Diskborste med dispenser Rostfri

Beställ Gefu - Diskborste med dispenser Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Diskborste med dispenser Rostfri inom kategorin Kökshanddukar och disktrasor.

Produktinformation

Diskborste med dispenser från Gefu är ett praktiskt och effektivt verktyg för att effektivt rengöra tallrikar, koppar, pannor och andra föremål. Diskborsten är ergonomiskt utformad och har en hygienisk, robust nylonborste.

Fyll på med diskmedel i den integrerade dispensern i transparent plast och diskmedlet doseras perfekt med en knapptryckning. Behållare rymmer 50 ml och är lätt att fylla tack vare skruvlocket. .

Se gärna också

ANDREE JARDIN - Tradition Diskmedel Fast Salvia & Basilika

Fast diskmedel i form av en tvålbar eller även kallad disktvål från Andrée Jardin. Tillverkad av naturliga råvaror och berikad med vit vinäger som avlägsnar fett och matrester från din disk mycket effektivt.

Den fasta tvålen är mycket koncentrerad och räcker länge vilket gör miljöpåverkan minimal. 250 g tvål kan räcka upp till sex månader (om den används 2-3 gånger per dag). På grund av det höga innehållet av vegetabiliska råvaror lämnar den inga kemiska rester på disken. Tvålen kommer i de härliga dofterna Mynta & Citron, Rosa Grapefrukt eller Salvia & Basilika
- Inget avfall
- Förpackning: Återvunnen kartong
- Vikt: 250 g
- Mått: 8 x 6,5 x 4,5 cm
- Tillverkad i Frankrike

Andrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar. George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.

Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar. De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.

Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika. I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.

Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifieringen ges av den franska staten till franska företag som utmärker sig med sin traditionella och industriella kunskap.

Njut av detta vackra sortiment som passar perfekt i våra skandinaviska hem.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Tareq Taylor

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Hilke

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Vintage

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Umage

Se alla produkter