ANDREE JARDIN - Tradition Diskkit Mynta & Citron

Jämför produkt ANDREE JARDIN - Tradition Diskkit Mynta & Citron online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ANDREE JARDIN - Tradition Diskkit Mynta & Citron i kategorin Kökshanddukar och disktrasor här hos oss.

Produktinformation

Andrée Jardins Diskkit tillverkat helt i naturmaterial för att du ska kunna minska eller till och med sluta använda syntetiska produkter vid städning.Andrée Jardin har tagit fram ett set med de viktigaste redskapen för att göra en långsiktig förändring av dina diskvanor. Alla vet ju att vi måste leva mer hållbart men det kan vara svårt att veta var man ska börja för att bryta sina inrutade vanor.

Andrée Jardin har tagit fram ett set med effektiva och naturliga produkter så nu är det bara att påbörja din resa. Disksetet innehåller- 1 fast disktvål av naturliga oljor och vit vinäger- Tillverkad i Provence- 3 dofter, Mynta & Citron; Rosa Grapefrukt eller Salvia & Basilika- 1 naturlig disksvamp gjord av 100 % naturmaterial.

Trämassa och fruktkärnor – den är biologisk nedbrytbar- 1 diskborste gjord av bokträ från franska och hållbart förvaltade skogar och naturfibrer gjord av Agave växten- 1 refill diskborsthuvud för att minska ditt avfall – den är biologisk nedbrytbarVackra och hållbara borstar för dig och ditt hem. Handgjorda i Frankrike sedan 1947.

Andrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar. George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar.

De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika. I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant.

Kökshanddukar och disktrasor från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Solstickan - Handduk + Grillvante Sand

Kökshanddukar och disktrasor från Solstickan

Se produkter inom Kökshanddukar och disktrasor från Solstickan.
Upp till 50% rabatt
Dexam - Love Colour Handduk 45x70 cm Blå/Vit

Kökshanddukar och disktrasor från Dexam

Se vad Dexam har inom Kökshanddukar och disktrasor.
Upp till 50% rabatt
Gefu - Kökshandduk 30x30 cm Svart

Kökshanddukar och disktrasor från Gefu

Se produkter inom Kökshanddukar och disktrasor från Gefu.
Upp till 50% rabatt
Citronelles - Kökshandduk 50x70 cm Apples

Kökshanddukar och disktrasor från Citronelles

Här har vi samlat Kökshanddukar och disktrasor från Citronelles.
Upp till 51% rabatt
Rosendahl - Alpha Kökshandduk 50x70 cm Bordeaux

Kökshanddukar och disktrasor från Rosendahl

Se vad Rosendahl har inom Kökshanddukar och disktrasor.
Upp till 51% rabatt
Born in Sweden - Sweden from Above Kökshandduk Forest 50x70 cm Grön

Kökshanddukar och disktrasor från Born in Sweden

Visa produkter inom Kökshanddukar och disktrasor från Born in Sweden.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023