Wilfa - Köksmaskin KM1B-70 Probaker 7 l Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Probaker köksmaskin från Wilfa är framtagen tillsammans med det norska baklandslaget och efter fem år är den äntligen här; utrustad med de bästa lösningarna för hemmabagaren och som ger ett enastående resultat. Den här köksmaskinen kommer bli din närmsta köksassistent under många år framöver! Köksmaskinen Probakers knådningssystem är någonting alldeles speciellt då skålen och degkroken cirkulerar samtidigt vilket leder till en perfekt knådad deg, det är även enkelt att tillsätta ingredienser under tiden maskinen arbetar tack vare den stora skålen i rostfritt stål och den dubbelverkande roteringen

Skålen på 7 liter tillåter en generös mängd ingredienser och rymmer 5 kg deg – perfekt för både stora och små degar. Ta full kontroll över din bakning med de 20 olika hastighetsnivåerna som justeras genom att vrida på ratten placerad på maskinens huvud.

Med en enkel vridning kan du kontrollera och anpassa hastigheten till det receptet du utgår från. Probaker står stabilt på alla ytor och även vid maximal hastighet då alla tunga komponenter har placerats mot botten av enheten - Optimerad för att ge dig en upplevelse av högsta rang i köket.

Köksmaskinen har en unik degkrok vilken effektivt knådar degen samtidigt som den är utformad för att inte låta degen ta sig upp på kroken. Den ser även till att alla ingredienser i skålen kommer med.

Den levereras med en unik degkrok, en unik dubbelvisp och en flexivisp. Degkroken används till knådning av degar, dubbelvispen till att vispa grädde, maräng och andra lättare ingredienser och flexivispen kan användas till degar och smetar då de avtagbara silikonkanterna skrapar med sig alla ingredienser.

Probaker är just det man vill ha en professionell köksmaskin som underlättar och hjälper dig att skapa mindre underverk i köket. Dessutom har den en stilren och modern design som passar in i alla kök och hem.

En köksmaskin som är kraftfull, effektiv, modern och enkel att hantera. - 20 hastighetsinställningar - Skål med en kapacitet på 7 liter - Unik visp, degkrok samt flexivisp - 700 watts motor .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024