Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Norden Kockkniv 20 cm

Beställ Fiskars - Norden Kockkniv 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Norden Kockkniv 20 cm inom kategorin Kockknivar.

Produktinformation

Fiskars Kockkniv är en robust allroundkniv för alla skäruppgifter. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa.

Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk.

Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas.

Se gärna också

Victorinox - Fibrox Kockkniv Allround 22 cm Svart -25%

En allround Kockkniv från Victorinox med ett blad i rostfritt stål som mäter 22 cm och ett handtag i hållbar Fibrox.

Utrusta ditt kök med en tillförlitlig kockkniv för alla tillfällen med denna hållbart designade kockkniv från den schweiziska knivgiganten Victorinox. Denna kockkniv har ett väl utformat brett blad med en längd på 22 cm, vilket gör att den kan ta sig an alla möjliga hack- och skärjobb – stora som små. Hacka både grönsaker och rotfrukter eller skär upp perfekta bitar kött och fisk; allt är möjligt med Victorinox allroundkockkniv. Kockknivens blad är tillverkat i rostfritt stål av högsta kvalité för hållbar användning i många år framåt, och knivens handtag är gjort av Fibrox, vilket är ett tåligt plastmaterial. Handtaget är ergonomiskt utformat för komfort och har både en yta som är matt för att förhindra glid samt ett inbyggt fingerskydd för säker användning. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.Victorinox Fibrox Kockkniv Allround 22 cm är 35 cm lång inklusive blad och handtag.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bestickset

Bestickset från Aida

Se alla produkter
Elektronik

Elektronik från BEURER

Se alla produkter
Multiroom-högtalare

Multiroom-högtalare från Yamaha

Se alla produkter
Dekorationsfigurer

Dekorationsfigurer från Star Trading

Se alla produkter