Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Norden Förskärare 20 cm

Jämför produkt Fiskars - Norden Förskärare 20 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Norden Förskärare 20 cm i kategorin Kockknivar här hos oss.

Produktinformation

Fiskars Norden knivar är tillverkade med premiummaterial enligt traditionella finska knivtillverkningsmetoder. Förskärare har ett långt, rakt blad på 20 cm med tunn egg som är idealisk för att skära stekar.

Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa. Den utmärkta skärpan stärks ytterligare av den optimala 26-graders skärvinkeln.

Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlat björk, vilket gör kniven mycket bekväm och naturligt vacker. Bladhårdhet HRC 56.

Se gärna också

Tamahagane - San Kockkniv Olivslipad 21 cm -25%

Tamahagane San Kockkniv är en kniv i serien San från Tamahagane. Denna kockkniv- kockens bästa vän- är en mångsidig modell som kan användas till de allra flesta råvaror. Med San Kockkniv går det lekande lätt att skära, hacka och tärna vad det än må vara. Tyngden i knivbladet underlättar dessutom att arbeta med stora köttstycken och rotsaker. Den här modellen är olivslipad, med små fördjupningar i knivbladet. Detta motverkar att råvaran fastnar i kniven när du skär.

Likt alla knivar från Tamahagane håller den en hög standard med extrem skärpa och hållbarhet som härstammar från den unika ståltillverkningen för traditionella japanska samurajsvärd. Knivbladet är, precis som de traditionella samurajsvärden, uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål.

San knivserie
Knivserien San från Tamahagane utgörs av knivar som alla har tre lager stål. Knivbladet är uppbyggt av en kombination av hårt och mjukt stål, precis som det traditionella samurajsvärdet- katanasvärdet. Kärnan består av VG5-stål som innehåller en hög andel kol vilket gör det mycket hårt. Tack vare detta kan eggen slipas sylvass. Ett mjukare och mer rosttåligt stål bygger upp de två yttre lagren. Knivarna får med denna uppbyggnad en otrolig egg och extrem styrka och rosttålighet. Hårdhetsgraden är 58–59 HRC.

Handtaget på San-knivarna är tillverkat av vackert rödbrunt pakkawood. Materialet skapas genom att fanér och specialplast sammanfogas under högt tryck. Handtaget får en riktigt härlig känsla tack vare materialet som behåller strukturen från träet. Dessutom har det antibakteriella egenskaper. En vikt i handtaget ser även till att kniven är perfekt balanserad.

Översikt
- Kockkniv i tre lager stål
- Längd: 21 cm.
- Olivslipad.
- Passar de flesta råvaror.
- Kärna i mycket hårt VG5-stål
- Hårdhetsgrad: 58-59 HRC
- Handtag i pakkawood med antibakteriella egenskaper.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Aida

Se alla produkter
Produkter för hemautomation

Produkter för hemautomation från Google

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Anders Petter

Se alla produkter
Slickepottar och spatlar

Slickepottar och spatlar från Rösle

Se alla produkter