Fiskars - Functional Form Skärpstål 20cm

Jämför produkt Fiskars - Functional Form Skärpstål 20cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Functional Form Skärpstål 20cm i kategorin Knivslipar och slipstenar här hos oss.

Produktinformation

Ett skärpstål är något varje hem borde ha. Fiskars skärpstål med Softgriphandtag, tillverkat i rostfritt stål, med en bladlängd på 20 cm och HRC 53.

Tål maskindisk.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket. Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara.

Se gärna också

Tamahagane - Våtslipsten Medium 2000

Tamahaganes medelgrova våtslipsten (2000 i kornstorlek) används efter att du slipat klart med den grova stenen. Även lämplig om eggen är i bra skick men behöver förbättras. En fot i gummi som ser till att stenen ligger still under slipning medföljer.

Med våtslipstenarna från Tamahagane får du ordentligt vassa och skarpa knivar- vilket är både säkrare och effektivare att arbeta med. Svinn minskar och effektiviteten ökar med en kniv som skär precis där den ska. Dessutom sparar du tid, pengar och dina knivar genom att ha slipningen på plats. Men den viktigaste anledningen att se till att knivarna är vassa är ju att det är så mycket roligare att arbeta med! Tamahaganes våtslipstenar finns även i grov (1000 i kornstorlek) vilken bör användas innan slipning med medelgrovleken, och fin (6000 i kornstorlek) vilken bör användas efter slipning med den medelgrova slipstenen.

- Medelkornig våtslipsten.
- 2000 i kornstorlek.
- Används efter slipning med grov sten och innan slipning finslipning.
- Kan även användas för att förbättra råeggen.
- Fot i gummi för att hålla på plats medföljer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Knivar

Knivar från Robert Welch

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från WMF

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Köksvågar

Köksvågar från SOEHNLE

Se alla produkter