Satake - Houcho 3 del Knivset - Santukokniv-Skalkniv-Brödkniv

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Exklusivt knivset med 3 knivar i en vacker förvaringsbox. I träboxen ligger även en japansk Yen som enligt tradition ska återlämnas till den man får knivarna av eftersom det enligt tradition betyder otur att ge bort knivar annars.I setet ingår- 1 Santukokniv- 1 Skalkniv- 1 BrödknivDen japanska kockkniven, en s k Santokukniv, hackar och skivar med precision. Den fungerar även som allroundkniv.

Det höga bladet gör att dina knogar aldrig stöter emot skärbrädan.Material Hi Carbon SteelBladlängd 17 cmSlipvinkel 15 graderHandtag i magnoliaträSlipas med sten eller keramiskt bryneEn behändig skalkniv med japansk skärpa. Idealisk när du vill arbeta med ett kortare blad.Material Hi Carbon SteelBladlängd 12 cmSlipvinkel 15 graderHandtag i magnoliaträSlipas med sten eller keramisktBrödkniv i japansk stil med handtag i vattentåligt och slitstarkt magnoliaträ.Handtag av tåligt magnoliaträ med svart bolster i plastMaterial Hi Carbon Steel20 cm bladlängdSlipvinkel 15 grader .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024