Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Norden Knivset 2 delar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Knivset från Fiskars Norden serie med de två vanligast använda knivarna, kockkniv med en bladlängd på 20 cm och grönsakskniv. Det högkvalitativa bladet är tillverkat av högpresterande, tyskt stål med hög kolhalt, vilket ger överlägsen prestanda och långvarig skärpa.

Optimal 26-graders slipvinkel. Knivhandtaget är tillverkat av finsk värmebehandlad björk.

Bladhårdhet HRC 56. Handdisk rekommenderas. .

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Knivset 3 delar 15 cm + 9 cm + 12 cm

Ett mångsidigt och användbart set med tre knivar från Jamie Oliver Tefal.

Tre knivar från Jamie Oliver Tefal i ett set som är väldigt användbart i köket. De tre knivarna som ingår är:

- Kockkniv med bladlängd: 15 cm
- Universalkniv med bladlängd: 12 cm
- Skalkniv med bladlängd: 9 cm


Dessa tre knivar kan användas till allt ifrån att hacka, skala, skära och många andra arbetsuppgifter i köket. Kort sagt väldigt användbara knivar vare det sig gäller att skala frukt, skära bröd, grönsaker eller kött eller hacka lök och grönsaker till frukost, lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider!

Knivarna är tillverkade i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.
Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver.

Handtagen är tillverkade i hygienisk plast och på det hela är knivarna välbalanserade med blad och handtag så att de både är sköna att hålla i och att de ger ett bekvämt och säkert grepp när du hackar, skalar eller skär med någon av de tre köksknivarna från Jamie Oliver.

Detta Jamie Oliver Tefal Knivset 3 delar 15 cm + 9 cm + 12 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och dessa Jamie Oliver Tefal köksknivar som är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024