Anders Petter - Knivset 5 delar Rostfritt stål

Jämför produkt Anders Petter - Knivset 5 delar Rostfritt stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Knivset 5 delar Rostfritt stål i kategorin Knivset här hos oss.

Produktinformation

Knivset i 5-delar från Anders Petter är ett set med köksknivar som täcker de flesta behoven i köket som är tillverkat i slitstarkt 18/0 rostfritt stål. Knivsetet består av tre knivar med olika storlekar,- Kockkniv 20,5 cm- perfekt för hackning, tärning och hantering av det mesta i köket.- Brödkniv 20,5 cm- skär igenom krispigt bröd utan att förstöra brödets insida.- Santokukniv 17 cm- perfekt för fisk, kött och grönsaker.

- Allkniv 15 cm- En allroundkniv som lämpar sig väl för de lite mindre skalningsuppgifterna.- Grönsakskniv 11,5 cm- Perfekt för tärning av frukt och mindre grönsaker.Knivarna är utformade med ergonomiska handtag för att ge dig ett bekvämt och säkert grepp. 5-dels setet ger dig en komplett uppsättning av knivar för alla dina matlagningsbehov.Anders Petter 5-delars knivset är inte bara en fantastisk uppdatering för ditt kök utan också en utmärkt present idé för matälskare och hemmakockar. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Knivset från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Pallares - Knivset 9, 13 & 16 cm i Kolstål

Knivset från Pallares

Se vad Pallares har inom Knivset.
Upp till 35% rabatt
Dorre - Kasima Knivset 3 delar

Knivset från Dorre

Visa produkter inom Knivset från Dorre.
Upp till 30% rabatt
Wüsthof - Ikon Knivset 3 delar

Knivset från Wüsthof

Visa produkter inom Knivset från Wüsthof.
Upp till 47% rabatt
Global - Global G-2951138 Knivset 5 delar

Knivset från Global

Se produkter inom Knivset från Global.
Upp till 43% rabatt
Anders Petter - Backaryd Knivset 5 delar

Knivset från Anders Petter

Se produkter inom Knivset från Anders Petter.
Upp till 41% rabatt
Satake - Ame Knivset 3 delar

Knivset från Satake

Utforska allt inom Knivset från Satake.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023