Sidan innehåller annonslänkar

Anders Petter - Backaryd Knivset 5 delar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Backaryd Knivset 5 delar är ett knivset med 5 Anders Petter knivar som är bra och prisvärda knivar som är perfekta för att användas dagligen i köket!I Backaryd Knivset 5 delar ingår- Kockkniv 20 cm- Brödkniv 20 cm- Allkniv 15 cm- Filékniv 14 cm- Grönsakskniv 9 cmBackaryd knivar är tillverkade i ett hållbart och lättslipat rostfritt stål Knivarna har ergonomiskt utformade handtag som ger bra stabilitet.

Här får du ett komplett kniv-set att ge bort i inflyttningspresent eller till det nygifta paret. Eller varför inte uppdatera din egen köksutrustning med dessa Anders Petter Backaryd knivar.Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion.

Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest. .

Se gärna också

Miyabi - Mizu 5000MCT Knivest 3 delar

En uppsättning med 3 knivar från Miyabis serie Mizu5000MCT av hög kvalité och med fantastiskt skärpa. Med denna vackra uppsättning knivar kommer underverk ske i köket, och allt från att skära kött till att hacka vitlök ett nöje. Knivarna är handgjorda och tillverkade i Seki, Japan.

Gyutoh kniven har en bladlängd på 20 cm och är Japans motsvarighet på kockkniv. En kniv du kan använda till alla sorters råvaror och ett måste i varje kök – en allround kniv. Bladlängden förhindrar att knogarna slår i skärbrädan och underlättar arbetet i köket.

Shotoh knivarna har en bladlängd på 13 cm, respektive 9 cm och är en mindre variant av en kockkniv som låter dig arbeta mer noggrant i köket. En Shotoh kniv är idealisk att använda när frukt, grönsaker eller mindre köttbitar ska skäras.

Knivbladen har en kärna av förädlat SG-2 stål och stenhårt MC63 (Micro Carbide) pulverstål som är omgett av två lager Tsuchime rostfritt stål vilket ger bladet sitt läckra mönster. Bladet är handslipat enligt Honbazuke metoden vilket gör eggen enastående vass och kallas ”Katana Edge”. Metoden består av tre steg, där varje steg innebär ökad grad av skärpa. Kniven fulländas av handtaget i Micarta som har den traditionella japanska formen och ligger bekvämt i handen. Knivens balans kommer av metallocket på handtagets ände.

Du tar hand om dessa ägodelar genom att diska de för hand och direkt efter torka av med torr handduk. - Sylvass egg
- Slitstarkt och hygieniskt handtag av Micarta
- Hög kvalité

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024