Sidan innehåller annonslänkar

Anders Petter - Backaryd Knivset 2 delar

Beställ Anders Petter - Backaryd Knivset 2 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Backaryd Knivset 2 delar inom kategorin Knivset.

Produktinformation

Backaryd knivset består av två små lätta knivar som är praktiska att ha till hands i köket eller vid frukostbordet. I setet ingår en grönsakskniv (8 cm) och en tandad universalkniv (10 cm).

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Knivset från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Pallares - Knivset 9, 13 & 16 cm i Kolstål

Knivset från Pallares

Se vad Pallares har inom Knivset.
Upp till 52% rabatt
Global - Global G-2538 Knivset 3 delar

Knivset från Global

Se vad Global har inom Knivset.
Upp till 35% rabatt
Dorre - Kasima Knivset 3 delar

Knivset från Dorre

Visa produkter inom Knivset från Dorre.
Upp till 30% rabatt
Wüsthof - Ikon Knivset 3 delar

Knivset från Wüsthof

Visa produkter inom Knivset från Wüsthof.
Upp till 47% rabatt
Yaxell - Gåvoset Zen Kockkniv 20 cm + Slip

Knivset från Yaxell

Visa produkter inom Knivset från Yaxell.
Upp till 43% rabatt
Anders Petter - Backaryd Knivset 5 delar

Knivset från Anders Petter

Se produkter inom Knivset från Anders Petter.

Se gärna också

Satake - Houcho Knivset i Balsabox 4 delar Rostfri -30%

Houcho Knivset i balsabox 4 knivar tillhör den bästsäljande serien Houcho (Kniv på Japanska). Det är en fjäderlätt, diskret design med rakbladsvass egg och slipvinkel på 15 grader. All fokus har lagts på att ta fram ett riktigt kvalitativt blad med ett enkelt, men funktionellt skaft.

I setet ingår:
Houcho Gyuto 21 cm. Västerländsk kockkniv som fungerar till det mesta i köket. Den skär, hackar och skivar med precision. Den är en utmärkt allroundkniv. Det höga bladet gör att dina knogar inte stöter emot skärbrädan.

Houcho Filékniv 17 cm. Japansk flexibel filékniv bra till precisions arbetet som krävs när en fisk ska filéeas. Flexibiliteten underlättar filéeandet.

Houcho Hakata 17 cm. Japansk kockkniv utmärkt för hårt arbete, precisionsarbete, hackande och skärande. Den raka spetsen gör att den är suverän även för urbening av både kött, fisk och fågel. Hakatan är också en mycket bra grönsakskniv tack vare bestående skärpa och högt blad. Det höga bladet gör också att dina knogar inte stöter emot skärbrädan.

Houcho Petty 12 cm. Liten behändig skalkniv med japansk skärpa. Idealisk när du vill arbeta med ett kortare blad.

Knivarnas blad är gjord av mycket högkvalitativt stål, handtagen är tillverkade i slitstarkt och vattentåligt magnoliaträ och det skyddande bolstret är gjort i svart plast vilket ger en vacker kontrast till de ljusa handtagen. Tack vare magnoliaträets motståndskraft mot vatten kan du enkelt skölja av knivarna efter användning och om du följer skötselråden noggrant kommer du kunna använda dina nya knivar i många år framöver.

I boxen ligger också en japansk Yen. Om knivarna ges bort i present ska enligt japansk tradition myntet återlämnas till givaren som ett 'köp'. Det anses nämligen bringa otur att ge bort knivar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023