Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Norden Steel Kastrull 2,5 L Rostfri

Jämför produkt Fiskars - Norden Steel Kastrull 2,5 L Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fiskars - Norden Steel Kastrull 2,5 L Rostfri i kategorin Kastruller här hos oss.

Produktinformation

Kastrull från Fiskars i rostfritt stål inspirerad av Nordens natur och traditioner. Aluminiumkärnan mellan det yttre och inre rostfria lagret garanterar jämn värmefördelning på alla typer av hällar.

Locket av rostfritt stål minimerar värmeöverföringen för säker användning. Kastrullen är ugnssäker upp till 270° C.

Tillverkaren lämnar 25 års garanti.Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland.

Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära. .

Se gärna också

Scanpan - Maitre D' Kastrull med Lock 0,9 L Koppar -40%

Maitre D' Kastrull med Lock 0,9 L är en klassisk kastrull med lock ur serien Maitre D’ från Scanpan. Den vackra serien karaktäriseras av en funktionell konstruktion av rostfritt 18/10 stål med en yttre högkvalitativ kopparbeläggning. Det rejäla och bekväma handtaget är tillverkat i rostfritt stål och säkrat med två kraftiga rostfria nitar. Eftersom Maitre D’ har en sån elegant stil ställer du gärna fram dem på bordet och serverar direkt ur dem.

Scanpan Maitre D’ är en mycket vacker serie med kopparpläterade stek- och kokkärl. Koppar är en metall som historiskt sett varit populär i svenska kök. Nackdelen med kopparkärl är att de kan ”fälla” koppar, något som på lång sikt kan vara skadligt för kroppen. Maitre D’ kombinerar en grund av högblankt rostfritt stål med en yta av koppar. Detta gör att kopparfällningen förhindras, samtidigt som kärlen blir betydligt enklare att hålla rena. Handtagen är också tillverkade i rostfritt stål, vilket gör att de håller sig svala under uppvärmning.

Maitre D’ är ugnssäker upp till 260 grader och innehåller ett antal kärl som fungerar på alla värmekällor, inklusive induktion. Modellerna som inte lämpar sig för induktionshäll är långpannan samt kastrullerna som är mindre än 16 cm i diameter.

Bör diskas för hand

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Köksassistenter

Köksassistenter från Smeg

Se alla produkter
Stearinljus

Stearinljus från Hilke

Se alla produkter
Posters och ramar

Posters och ramar från Kunskapstavlan®

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Tareq Taylor

Se alla produkter