Sidan innehåller annonslänkar

Anders Petter - Stenfors Kastrull 1,5 L matt Rostfri

Jämför produkt Anders Petter - Stenfors Kastrull 1,5 L matt Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Stenfors Kastrull 1,5 L matt Rostfri i kategorin Kastruller här hos oss.

Produktinformation

Kastrull i mattborstat stål med lock från Anders Petters serie Stenfors. Kastrullen har en tydlig måttskala på insidan och värmetåligt glaslock som gör det möjligt att se maten under tillagning.

En stålinkapslad botten med aluminiumkärna ger snabb och effektiv värmefördelning. Fungerar på alla värmekällor.Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda.

Kastruller från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Kitchenaid - KitchenAid Steel Core Enamel Gryta Emalj/Glaslock 3,7 L Svart

Kastruller från Kitchenaid

Utforska allt inom Kastruller från Kitchenaid.
Upp till 62% rabatt
Eva Solo - Eva Trio Gryta 4,8 L

Kastruller från Eva Solo

Utforska allt inom Kastruller från Eva Solo.
Upp till 25% rabatt
Demeyere - Resto Kastrull Mini 0,6 L 12 cm

Kastruller från Demeyere

Utforska allt inom Kastruller från Demeyere.
Upp till 50% rabatt
WMF - Provence Plus Kastrullset 5 delar

Kastruller från WMF

Utforska allt inom Kastruller från WMF.
Upp till 46% rabatt
GreenPan - Premiere Kastrull 16 cm

Kastruller från GreenPan

Missa inga bra priser på Kastruller från GreenPan.
Upp till 40% rabatt
Anders Petter - Stenfors Kastrull 2 L Keramisk Svart

Kastruller från Anders Petter

Visa produkter inom Kastruller från Anders Petter.

Se gärna också

Vargen & Thor - Kastrull med Lock 1,6 L Guld

Mandus från Vargen & Thor är byggd för att hålla länge, och kommer verkligen att skapa glädje för både den receptintresserade hemmakocken, och vardagens matlagare.

Tillverkad i hållbart rostfritt stål, och utsidan är hamrad och kommer i den vackra färgen Cava. Insidan är i borstat rostfritt stål. Kärnan är av aluminium, vilket för att värmen sprids snabbt och jämt. Att insidan är borstad bidrar till att mat inte bränner fast lika lätt som med andra material. En klockren funktion. Den har värmesäkra handtag, och går att diska i diskmaskin. Lock ingår, i samma vackra färg som kastrullen.

Utöver sin funktionalitet är det en riktigt vacker pärla att ha i köksskåpet, eller framme på spisen för allmän beundran.

Mandus rymmer 1,6 liter, och är en kastrull att använda om och om igen och glädjas åt. Använd den till festens såser eller en god kompott, eller för morgonens gröt. Mat smakar alltid lite bättre när den tillagas med bra råvaror, engagemang och riktigt bra verktyg. Vargen och Thors kastruller inspirerar till engagemang, och bidrar med verktygen.

Mandus fungerar på alla hällar och spisar, även induktion. Den går att använda för matlagning i ugnen i upp till 300 °c. Vid ugnsanvändning kan det vara bra att kombinera med handtagsskyddet Ulla från Vargen & Thor. Det är skräddarsytt för handtaget och minimerar risken för att bränna sig då handtagen blir varma.

I Brassa serien finns också en traktörpanna, Modell L, och grytan Meya på 4 liter. De är även snygga att kombinera med bestick eller någon av Vargen & Thors andra grytor.

- Ingen beläggning
- Lock ingår
- Fungerar med induktion, glas- gas och keramikhällar
- Rostfritt stål
- Rymmer 1,6 liter
- Kan diskas i diskmaskin

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023