Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Relief Karaff m lock 0,7 L Klar

Beställ Aida - Relief Karaff m lock 0,7 L Klar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Relief Karaff m lock 0,7 L Klar inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Relief Karaff m lock 0,7 L från Aida är vacker att ha framme på drinkvagnen som i bokhyllan. Servera din favorit dryck ur denna stilrena karaff.I serien finns även whiskeyglas, Champagneglas, ishink och skålar.

Vid maskindisk rekommenderas kortprogram med maximal temperatur om 55°. Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Karaffer från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
E.Leijon - Kontrast Karaff 1 l Vit

Karaffer från E.Leijon

Utforska allt inom Karaffer från E.Leijon.
Upp till 50% rabatt
Table Top Stories - Rumours Tillbringare 2 L

Karaffer från Table Top Stories

Se produkter inom Karaffer från Table Top Stories.
Upp till 59% rabatt
Orrefors - Informal Karaff med fat 100 cl Svart

Karaffer från Orrefors

Utforska allt inom Karaffer från Orrefors.
Upp till 40% rabatt
Kosta Boda - Line Karaff 98 cl

Karaffer från Kosta Boda

Utforska allt inom Karaffer från Kosta Boda.
Upp till 35% rabatt
Sagaform - Nature Vinkaraff Ekkork 2 L

Karaffer från Sagaform

Utforska allt inom Karaffer från Sagaform.
Upp till 50% rabatt
Guzzini - Tiffany Karaff hög 1,75 L Klar

Karaffer från Guzzini

Här har vi samlat Karaffer från Guzzini.

Se gärna också

Riedel - Decanthand Karaff Ayam Clear -25%

Lyxig vinkaraff i stående modell från Riedels unika Decanthand serie. Riedel Decanthand Karaff Ayam Clear är inspirerad av Ayam Cemani, en sällsynt, helsvart höna från Indonesien. Karaffens form och funktion samspelar på bästa sätt och tack vare ett vakuum som bildas inuti karaffen påskyndas dekanteringen och vinet blir maximalt luftat.

Viner mår bäst av en nypa luft innan de ska drickas, de flesta i alla fall. För att luftningen ska få maximal effekt räcker det inte med att dra ur korken ur flaskan. Utan vinet, både röda såväl vita behöver dekanteras för att de ska komma i kontakt med syre och utvecklas.

Riedel kallar metoden för "double decanting”. Det förändrar smaken då vinet reagerar till luften och för att luftningen faktiskt ska ge någon effekt måste vinet dekanteras, det vill säga hällas över i en karaff.

Karaffen går inte bara att ha stående på bordet utan även hängande från bordskanten och passar lika väl till röda som vita viner.

Riedels Decanthand Karaffer är munblåsta av Riedels skickliga yrkesmän i Tyolen i Österrike och på grund av dess unika form valde de att ge den namnet Ayam Clear.

Eftersom Riedels karaffer är munblåsta och handgjorda är varje karaff unik. Riedels glasblåsare tillverkar karafferna i perfektion och deras expertis garanterar Riedels höga standard.

Karaff Ayam Clear rymmer 170 cl och är en av dem större karafferna ur Riedels Decanthand serie.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023