Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Whiskyset 5 delar

Jämför produkt Aida - Harvey Whiskyset 5 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - Harvey Whiskyset 5 delar i kategorin Karaffer här hos oss.

Produktinformation

Whiskeyset på 5 delar som inkluderar en karaff med en volym på 70 cl samt 4 medföljande glas med en volym på 24 cl från danska aidas Harvey-kollektion.Din barvagn kommer inte att vara fullständig utan detta sofistikerat designade whiskeyset med karaff och medföljande glas från aida. Bjud dina gäster på din favoritwhisky, och se samtidigt till att imponera på dem med Harvey-setets stilfullhet som garanterat kommer att göra ett stort intryck på var och en som lägger ögonen på det.

Den eleganta karaffen har en volym på 70 cl och det vackert designade locket blir som grädden på moset som lägger whiskeypresentationen på topp. De lika eleganta glasen ligger sedan perfekt i handen och låter whiskyn avnjutas på allra bästa sätt, vare sig man föredrar den tunnlagrade drycken med is eller utan.

Setet är tillverkat i blyfritt glas och har utsmyckats med ett smakfullt mönster som har designats med inspiration tagen från klassiska kristallglas. Karaffen har en volym på 70 cl och glasen en på 24 cl, och samtliga delar kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Karaffer från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
E.Leijon - Kontrast Karaff 1 l Vit

Karaffer från E.Leijon

Utforska allt inom Karaffer från E.Leijon.
Upp till 50% rabatt
Table Top Stories - Rumours Tillbringare 2 L

Karaffer från Table Top Stories

Se produkter inom Karaffer från Table Top Stories.
Upp till 43% rabatt
Orrefors - Difference Karaff 3 l Magnum

Karaffer från Orrefors

Utforska allt inom Karaffer från Orrefors.
Upp till 34% rabatt
Spiegelau - LifeStyle Karaff 1 L

Karaffer från Spiegelau

Missa inga bra priser på Karaffer från Spiegelau.
Upp till 30% rabatt
Kilner - Tappkransbehållare 5 L

Karaffer från Kilner

Utforska allt inom Karaffer från Kilner.
Upp till 35% rabatt
Sagaform - Nature Vinkaraff Ekkork 2 L

Karaffer från Sagaform

Utforska allt inom Karaffer från Sagaform.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023