Aarke - Aarke Nesting Karaff med blandningssked

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Karaffen Nesting Carafe med blandningssked från Aarke - perfekt serveringssällskap både till vardag och fest, året om, Karaffen är tillverkad av högkvalitativt kristallglas, med sidoväggarna så tunna som 1,5 mm. Elegant och minimalistisk rymmer den allt du behöver ditt kolsyrade vatten, is, lite färsk frukt och kanske en skvätt Aarke Bitter Orange? Vacker att titta på - fantastisk på bordet, samtidigt som den är praktisk och hållbar. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Karaffer från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Kosta Boda - Viva Karaff med Tumbler

Karaffer från Kosta Boda

Här har vi samlat Karaffer från Kosta Boda.
Upp till 59% rabatt
Orrefors - Informal Karaff med fat 100 cl Svart

Karaffer från Orrefors

Utforska allt inom Karaffer från Orrefors.
Upp till 50% rabatt
Chef & Sommelier - Sublym Karaff 2 L

Karaffer från Chef & Sommelier

Utforska allt inom Karaffer från Chef & Sommelier.
Upp till 40% rabatt
LSA INTERNATIONAL - Borough Karaff 1,75 L

Karaffer från LSA INTERNATIONAL

Här har vi samlat Karaffer från LSA INTERNATIONAL.
Upp till 46% rabatt
Riedel - Stemless Wings Vinglas Cabernet Sauvignon 4-pack+Karaff

Karaffer från Riedel

Här har vi samlat Karaffer från Riedel.
Upp till 43% rabatt
Stelton - Vattenkanna 1,7 L

Karaffer från Stelton

Visa produkter inom Karaffer från Stelton.

Se gärna också

Zwiesel - Pure Karaff 0,75 L Klar

Pure Karaff 0,75 L Klar från Zwiesel är en elegant och modern klassiker som har utmärkt sig i flera decennier. Purekollektionen kännetecknas av sina slående konturer, och glasen är synonyma med kvalitet. Designen har vunnit priser, och karaffen framhäver det bästa i varje vin. Kollektionen pryder de finaste borden i hela världen, både till vardags och till fest.

Alla Zwiesel-glas tål maskindisk och bör diskas på ett glasprogram på max 55 °C. Placera glasen så de står stadigt utan att välta och undvik att glasen kommer i kontakt med varandra eller andra föremål i maskinen. Vaser och karaffer bör diskas för hand. Använd diskmedel som rekommenderas för glas.

Zwiesel är en tysk kvalitetstillverkare av glas. Zwiesel har stolta traditioner sedan 1872 och är inte primärt ett industriföretag, utan snarare hantverk från den exklusiva glaskulturen. Företagets expertis sträcker sig över generationer.
Zwiesels historia går tillbaka till 1872 då Anton Muller startade ett litet glasbruk som nu har utvecklats till en av de internationellt ledande glastillverkarna. Med fokus på kvalitet i varje produkt är Zwiesel inte primärt ett industriföretag, utan ett riktigt hantverk som går i arv från generation till generation. Tradition och innovation smälter ihop till glaskonst i vartenda glas. Glasen är gjorda för att skapa glädje och gemenskap, och när du skålar med ett Zwieselglas hörs det omisskännliga ljudet av genuin gästfrihet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024