Aarke - Aarke Nesting Karaff med blandningssked

Beställ Aarke - Aarke Nesting Karaff med blandningssked på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke - Aarke Nesting Karaff med blandningssked inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Karaffen Nesting Carafe med blandningssked från Aarke - perfekt serveringssällskap både till vardag och fest, året om, Karaffen är tillverkad av högkvalitativt kristallglas, med sidoväggarna så tunna som 1,5 mm. Elegant och minimalistisk rymmer den allt du behöver ditt kolsyrade vatten, is, lite färsk frukt och kanske en skvätt Aarke Bitter Orange? Vacker att titta på - fantastisk på bordet, samtidigt som den är praktisk och hållbar. .

Karaffer från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
E.Leijon - Kontrast Karaff 1 l Vit

Karaffer från E.Leijon

Utforska allt inom Karaffer från E.Leijon.
Upp till 50% rabatt
Table Top Stories - Rumours Tillbringare 2 L

Karaffer från Table Top Stories

Se produkter inom Karaffer från Table Top Stories.
Upp till 43% rabatt
Orrefors - Difference Karaff 3 l Magnum

Karaffer från Orrefors

Utforska allt inom Karaffer från Orrefors.
Upp till 34% rabatt
Spiegelau - LifeStyle Karaff 1 L

Karaffer från Spiegelau

Missa inga bra priser på Karaffer från Spiegelau.
Upp till 30% rabatt
Kilner - Tappkransbehållare 5 L

Karaffer från Kilner

Utforska allt inom Karaffer från Kilner.
Upp till 35% rabatt
Sagaform - Nature Vinkaraff Ekkork 2 L

Karaffer från Sagaform

Utforska allt inom Karaffer från Sagaform.

Se gärna också

Riedel - Decanthand Karaff Ayam Clear

Lyxig vinkaraff i stående modell från Riedels unika Decanthand serie. Riedel Decanthand Karaff Ayam Clear är inspirerad av Ayam Cemani, en sällsynt, helsvart höna från Indonesien. Karaffens form och funktion samspelar på bästa sätt och tack vare ett vakuum som bildas inuti karaffen påskyndas dekanteringen och vinet blir maximalt luftat.

Viner mår bäst av en nypa luft innan de ska drickas, de flesta i alla fall. För att luftningen ska få maximal effekt räcker det inte med att dra ur korken ur flaskan. Utan vinet, både röda såväl vita behöver dekanteras för att de ska komma i kontakt med syre och utvecklas.

Riedel kallar metoden för "double decanting”. Det förändrar smaken då vinet reagerar till luften och för att luftningen faktiskt ska ge någon effekt måste vinet dekanteras, det vill säga hällas över i en karaff.

Karaffen går inte bara att ha stående på bordet utan även hängande från bordskanten och passar lika väl till röda som vita viner.

Riedels Decanthand Karaffer är munblåsta av Riedels skickliga yrkesmän i Tyolen i Österrike och på grund av dess unika form valde de att ge den namnet Ayam Clear.

Eftersom Riedels karaffer är munblåsta och handgjorda är varje karaff unik. Riedels glasblåsare tillverkar karafferna i perfektion och deras expertis garanterar Riedels höga standard.

Karaff Ayam Clear rymmer 170 cl och är en av dem större karafferna ur Riedels Decanthand serie.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023