Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Mjölkkanna 60 cl Rostfri

Beställ Gefu - Mjölkkanna 60 cl Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Mjölkkanna 60 cl Rostfri inom kategorin Kannor.

Produktinformation

Mjölkkanna i rostfri stål från Gefu är slitstark kanna som passar både till att servera mjölk ur och är perfekt att skumma mjölk i. Rymmer 60 cl. .

Se gärna också

Kockums - Set Tekanna 2 L/Mugg 37 cl 6-pack Vit

Set med Kockums Tekanna på 2 liter och sex matchande muggar med öra, perfekt present till den nyinflyttade!

Kockums tekanna och muggar har ett retroinspirerat formspråk och smakfull design med genomtänkta detaljer och snygga stilrena former. Den emaljerade kannan kan användas till servering av både varma och kalla drycker. Njut av en varm kopp te vid köksbordet, morgonkaffe på altanen eller närhelst du behöver något vackert att servera och dricka ur.

Kockums emaljerade kärl har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Kastrullen fungerar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar, och kan också ställas direkt i ugnen (ej mikro). Produkterna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje kastrull av naturliga råvaror. Varje produkt är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Orrefors

Se alla produkter
Bestick- och knivförvaringar

Bestick- och knivförvaringar från Joseph Joseph

Se alla produkter
Termoskoppar

Termoskoppar från Contigo

Se alla produkter
Böcker

Böcker från Bonnier Fakta

Se alla produkter