Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Kanna med Öra 0.6 L Brun Metallic

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Raw Kanna m handtag 60 cl från Aida är en praktisk och vacker kanna med öra. Perfekt att ställa fram på bordet, rymmer 0,6 L.Serien Raw Northern Green och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller.

Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin.

Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin. .

Kannor från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Hay - Kaffekanna M 0,8 L Mint

Kannor från Hay

Utforska allt inom Kannor från Hay.
ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Kaffekanna 1,2 L Vit

Kannor från ROYAL PORCELAIN

Missa inga bra priser på Kannor från ROYAL PORCELAIN.

Se gärna också

House Doctor - Pleat Kanna 21 cm Grå/Brun

Pleat Kanna 21 cm från House Doctor är den perfekta lösningen för att servera frukostjuice eller vatten med stil. Den rymliga kannan är idealisk för både vardagligt bruk och speciella tillfällen. Dessutom kan den fungera som en vacker detalj på bordet eller omvandlas till en improviserad vas genom att fyllas med fräscha blommor från trädgården. Placera kannan var som helst i hemmet för att skapa en charmig atmosfär.House Doctor's Pleat-serie kännetecknas av en stilfull design med blanka insidor och matta, räfflade detaljer som ger en tidlös charm. Den eleganta kontrasten gör att den passar perfekt för både enkla vardagliga stunder och mer speciella tillfällen. Oavsett om det är en avslappnad fikastund, en middag med nära och kära, eller en festlig tillställning, så erbjuder Pleat-serien ett brett utbud av delar för att komplettera ditt bord med subtil men imponerande elegans.Dessutom tål kannan diskmaskin- och mikrovågsugnssäker för enkel användning och bekväm rengöring.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024