Produkter från KAKAO

8 Produkter
Letar du efter saker i kategorin KAKAO? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin KAKAO. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin KAKAO så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

KAKAO

Hitta produkter inom kategorin KAKAO till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom KAKAO.

Kakao (Theobroma cacao L.) är en art i familjen malvaväxter. Det är ett träd som växer och odlas i de tropiska delarna av Nordamerika, Sydamerika, Afrika och Asien. Släktet Theobroma omfattar ett tjugotal arter, men det är bara T. cacao som idag används till chokladframställning. Beroende på växtförhållanden kan trädet bli upp till tio meter högt, men på plantagerna hålls det nere i lämplig plockhöjd. En egenhet är att blommor och frukter växer direkt på stammen och grövre grenar, en företeelse som kallas kauliflori. Trädets frön, kakaobönorna, sitter i fem rader inuti frukten. Kakaobönorna innehåller bland annat teobromin, som är giftigt för många djur, bland annat hundar och katter. Människan kan emellertid bryta ner ämnet.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Superfruit Raw Cacao Powder 150 g