Anders Petter - Backaryd Pressobryggare 800 ml

Jämför produkt Anders Petter - Backaryd Pressobryggare 800 ml online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Backaryd Pressobryggare 800 ml i kategorin Kaffepressar här hos oss.

Produktinformation

Stilren pressobryggare som rymmer 800 ml i modern tappning från Anders Petters Backaryd-serie. Brygg enkelt upp till 7 koppar färskt kaffe på bara några minuter med denna väldesignade kaffepress som passar in i alla sorters kök.

Och enkelt är det det är bara att fylla glasbehållaren med önskad mängd nymalda kaffebönor, hälla över kokande vatten och sedan trycka ned pressdelen – resten sköter pressobryggaren! Pressobryggaren består av en glasbehållare på 800 ml, en pressdel i rostfritt stål samt en bottendel i kork Endast glasdelen kan diskas i maskin och värmas i mikrovågsugn. .

Kaffepressar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Horwood - Presskanna i glas 1 L

Kaffepressar från Horwood

Utforska allt inom Kaffepressar från Horwood.
Upp till 50% rabatt
Bialetti - Smart Presskannan 1 L Röd/Klar

Kaffepressar från Bialetti

Här har vi samlat Kaffepressar från Bialetti.
Upp till 50% rabatt
BARISTA & CO DDEP - Barista & Co Café Presskanna 8 koppar/ 1 L Svart

Kaffepressar från BARISTA & CO DDEP

Här har vi samlat Kaffepressar från BARISTA & CO DDEP.
Upp till 21% rabatt
Stelton - EM77 Kaffepress 1 L Vit

Kaffepressar från Stelton

Missa inga bra priser på Kaffepressar från Stelton.
Upp till 31% rabatt
Eva Solo - Nordic Kitchen Kaffepress Te 1 L Rostfri

Kaffepressar från Eva Solo

Visa produkter inom Kaffepressar från Eva Solo.
Upp till 6% rabatt
Rig-Tig - Glasinsats till Brew-It Kaffepress 0,8 L

Kaffepressar från Rig-Tig

Visa produkter inom Kaffepressar från Rig-Tig.

Se gärna också

Modern House - Lundi Presskanna med Handtag 21 cm Rostfri/Klar

Klassisk presskanna i glas och rostfritt stål med handtag och en volym på 1 L från norska Modern Houses Lundi-serie.

Brygg enkelt en kanna utsökt morgonkaffe med denna praktiska presskanna i klassiskt format från det norska köksföretaget Modern House. Med Modern Houses presskanna förvandlar du magiskt dina morgnar till njutbara stunder vare sig du är morgonmänniska eller inte, och med en kopp av det fantastiska kaffet som bryggs med kaffepressen från Lundi-serien är det bara att lägga upp fötterna på fotstödet och njuta av dagens tidning i lugn och ro. Presskannan är tillverkad med ytterhölje och pressdel i 18/8 rostfritt stål för hållbar användning under många morgnar framåt, och själva kannan är tillverkad i högkvalitativt borosilikatglas som tål rykande hett kaffe utan problem. Presskannan har en volym på 1 L och kan brygga upp till 6 koppar kaffe på samma gång. Kaffepressen och dess delar rengörs enkelt i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023