Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Mrs. Bean Kaffekvarn 18 cm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kaffekvarn från AdHoc. En kaffekvarn med vev som bevarar smaken på kaffebönorna.Kvarnen kommer med flera inställningar för att justera malningsgraden efter dina egna önskemål.

Behållaren rymmer ca 50 gram kaffebönor. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Kaffekvarnar från andra varumärken

Bodum - Bistro kaffekvarn elektrisk svart

Kaffekvarnar från Bodum

Missa inga bra priser på Kaffekvarnar från Bodum.
Gefu - Lorenzo Kaffekvarn Svart

Kaffekvarnar från Gefu

Här har vi samlat Kaffekvarnar från Gefu.
Fellow - Opus Kaffekvarn Matt Vit

Kaffekvarnar från Fellow

Här har vi samlat Kaffekvarnar från Fellow.
Zassenhaus - Santiago Kaffekvarn Bok

Kaffekvarnar från Zassenhaus

Se vad Zassenhaus har inom Kaffekvarnar.
Ariete - Kaffekvarn Grinder Pro Silver

Kaffekvarnar från Ariete

Här har vi samlat Kaffekvarnar från Ariete.
Stelton - Collar Kaffekvarn Svart/Stål

Kaffekvarnar från Stelton

Här har vi samlat Kaffekvarnar från Stelton.

Se gärna också

Bodum - Bistro Kaffekvarn 16 cm Svart

Kaffeälskare kan ha olika preferenser när det gäller bryggningsmetoder men de är alla överens om en sak: Det kaffe som smakar bäst kommer från nymalda bönor. Om du vill ha en solid, aromatisk kopp kaffe som är smakfull bör du göra BISTRO kaffekvarn till en del av din kaffevardag hemma.Den elektriska kaffekvarnen har en snygg, kompakt design och elegant estetik som gör att den ser snygg ut i köket, och den är dessutom enkel och användarvänlig. Kaffekvarnen har blad i rostfritt stål som roterar med en fast hastighet och mal dina kaffebönor från grovt till fint med en knapptryckning.Kvarnen drivs med en enkel pulskontroll och har ett genomskinligt lock som gör att du lätt kan se när bönorna har fått rätt grovlek. Därför är det den bästa elektriska kaffekvarnen vad gäller enkelhet och användarvänlighet. Vår kaffekvarn finns i ett urval av färger för att matcha ditt kök, och kompletterar även andra produkter i serien eBODUM BISTRO.Nyckelfunktioner:- Snygg, kompakt kaffekvarn som rymmer 60 g kaffebönor- Använder en slitstarkt insats i rostfritt stål som roterar med en fast hastighet- Tryck bara på knappen för puls- eller kontinuerlig malning- Transparent lock, som gör det lätt att följa med i malningen av bönorna - Praktisk sladdförvaring i botten- Tillverkad av rostfritt stål, plast och gummi

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024