Lykke kaffegårdar - Espressobönor Bam Bam 500 g

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Espressobönor med namnet Bam Bam, från Lykke kaffegårdar. En riktigt bra espresso med rund munkänsla och fyllig kropp med toner av mjölkchoklad, kanderade nötter, kola och mogna röda bär.

Lykke kaffegårdar byter bönor med årstiderna. För tillfället innehåller Bam Bam kaffe från Espirito Santo i Brasilien och Agua de Nieves i Peru.BrasilienRegion Bateia, Castelo - Espirito SantoAltitud 800-1200 mProcess Så kallad ”Pulped Natural”.

Direkt efter skörd skalas bären fria från sitt fruktkött och på så sätt frigörs också bönorna. Bönor som sedan torkar med de ljumma höglandsbrisarna, under den Brasilianska solen.

PeruRegion Agua de Nieves, Monobamba - PeruHöjd 1600-2100 mProcess Kaffekörsbären skalas av fruktkött och lämnas att vila i sitt sockermucilage i 24-36 h. Under resten löses sockret under en jäsningsprocess.

Ungefär som i en vanlig surdegsjäsning. Därefter tvättas bären i färskt källvatten innan de torkas långsamt.Luta dig tillbaka med din favoritkopp fylld med espresso och bara njut!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kaffe från andra varumärken

Jubileum

Kaffe från Löfbergs

Missa inga bra priser på Kaffe från Löfbergs.
Bergstrands Kafferosteri - IRISH CREAM 250G

Kaffe från Bergstrands Kafferosteri

Se vad Bergstrands Kafferosteri har inom Kaffe.
Jura Professional Coffee 500g

Kaffe från Jura

Visa produkter inom Kaffe från Jura.
Sjöstrand - N°3 Lungokapslar 10-pack

Kaffe från Sjöstrand

Missa inga bra priser på Kaffe från Sjöstrand.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024