Produkter från Kaffe-Tebryggare Tillbehör

42 Produkter
Här finns produkter i kategorin Kaffe-Tebryggare Tillbehör. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Kaffe-Tebryggare Tillbehör. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Kaffe-Tebryggare Tillbehör.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Kaffe-Tebryggare Tillbehör

Hitta produkter inom kategorin Kaffe-Tebryggare Tillbehör till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Kaffe-Tebryggare Tillbehör.

Kaffe är en dryck som tillverkas av kaffebuskens frön, kallade kaffebönor. Kaffebusken kommer ursprungligen från subtropiska Afrika och har därifrån exporterats till andra delar av världen.Kaffedrickandet har sitt ursprung i Etiopien för två tusen år sedan och fick en spridning via Arabiska halvön till Turkiet. Kaffe importerades först som apoteksvara till Sverige under slutet av 1600-talet. Under 1800-talet tog kaffedrickandet rejäl fart i samband med koloniseringen av Afrika och Sydamerika där stora plantager kunde förse bland annat kolonialmakterna med bönor. Under 1900- och 2000-talet har drycken fått en starkare ställning i många länder i Afrika, Amerika och Europa. Finländare är den mest kaffedrickande nationaliteten, de dricker omkring 12 kg kaffe per person och år (2011).Kaffe var i slutet av 1900-talet den vara som genererade näst mest exportinkomster för utvecklingsländer, efter olja. År 2010 producerades 7,4 miljoner ton kaffebönor. De främsta odlingarna ligger i Brasilien, Vietnam, Indonesien, Colombia och Etiopien.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Gustavsberg - "Korsvirke" Kaffekopp med Fat