Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Girlang Stars on String 2,5x450 cm Röd

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Handgjord girlang med stjärnor från Afroart. Dekorera ditt hem med denna fina, handgjorda girlang med stjärnor från Afroart.

Funkar perfekt att både hänga i fönstret eller på bordet som utsmyckning. Kan givetvis även användas som julgirlang och juldekoration för att skapa härlig julstämning i ditt hem.Girlangen är tillverkad i Bangladesh av lokala hantverkare som genom att vika palmblad har skapat stjärnorna som är sammankopplade av en bomullstråd.

Finns i fler färger. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Design Letters - 24 Ljushållare Svart

24 Ljushållare är en fantastisk juldekoration som kommer att bli en favorit i ditt hem. Den är tillverkad i mattglaserad Fine Bone China och har graverade bokstäver eller siffror för en extra touch av elegans. Den levereras med en ljushållarinsats som har ett hål för att du kan lägga till lite grönska eller andra dekorativa element. Denna jul ljushållare är inte bara vacker att titta på, den är också en perfekt presentidé för en värdinna eller som en julklapp till någon särskild. Du kan använda den som en central dekoration på julbordet, på en hylla eller var som helst där du vill skapa en mysig och festlig atmosfär. Ge ditt hem en extra touch av julstämning med denna vackra mörkgröna ljushållare. Den kommer säkert att sprida glädje och skapa en varm och inbjudande atmosfär under hela julperioden. Passa på att förnya ditt julfirande och skapa minnen som varar för evigt med denna underbara jul ljushållare.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024